sajt-Screen

Veliko kreativno takmičenje na novom web sajtu Somboleda

Kompanija Somboled organizovala je veliko kreativno takmičenje na svom novom web sajtu  www.somboled.rs . Pustite mašti na volju i napravite zanimljive fotografije Dukat i President proizvoda i postavite na ovaj sajt. Zatim, pozovite prijatelje da glasaju za vas. Budite kreativni i osvojite vredne nagrade uz vaše omiljeno Dukat mleko, Dukat jogurt, President Somborsku fetu, President Domaći Mladi sir i ostale mlečne prizvode.

Povezana vest:  Mladi lečeni od malignih bolesti uče da skijaju na Kopaoniku

Glavna nagrada je Samsung frižider pun Dukat i President proizvoda. Druga nagrada je količina Dukat i President proizvoda u vašoj težini, dok je treća nagrada 20 paketa Dukat i President proizvoda. Kreativno takmičenje traje u periodu od 25.04. do 25.05.2011. godine.

Osim toga, na novom web sajtu www.somboled.rs možete dobiti preporuke za pravilnu ishranu, saznati sve korisne informacije o mleku, zaviriti u kutak o siru, pročitati najnovija stručna istraživanja o dobrobiti mleka i mlečnih proizvoda, ili se prijaviti za besplatni mesečni newsletter. Naročita inspiracija su interesantni recepti koji će obogatiti vaš meni sa novim idejama za predjela, glavna jela i dezerte.

Povezana vest:  Vreme je za UGG: Izdvojili smo najpoželjnije modele sezone