kejt_midlton

Kraljevski luksuzan hotel za buduću britansku kraljicu

 

Verenica britanskog princa Vilijama, Kejt Midlton poslednju noć kao neudata provešće u luksuznom londonskom hotelu Goring, u apartmanu dostojnom osobe koja će verovatno jednog dana postati kraljica.

Hotel Goring, koji se nalazi nadomak Bakingemske palate, u privatnom je vlasništvu od otvaranja 1910. i sagrađen je od crvene cigle, u edvardijanskom stilu. Porodica Midlton – navesta, njena majka Kerol i sestra Filipa odsešće u nedavno renoviranom petosobnom apartmanu koji gleda na privatni hotelski vrt.

Povezana vest:  Izložba „Izazov nemogućem" ispred UŠĆE SC od 31. maja do 8. juna

Spavaće u krevetu sa četiri stuba, zidovi su pokriveni svilenim tapetama, a kupatilo je opremljeno velikim televizorom otpornim na vodu.

Hotel Goring je, kažu, prvi u svetu koji je gostima pružio luksuz privatnog kupatila uz svaku sobu.

Zahvaljujući blizini kraljevske palate, hotel ima dugu tradiciju veza sa britanskim monarsima: kraljica Meri, Vilijamova čukunbaba i njegova prababa kraljica majka Elizabeta, išle na čaj u Goring.

Povezana vest:  Filip Moris zapošljava talentovane i fakultetski obrazovane , deset dana do završetka konkursa „PRONAĐI SVOJE MESTO"

Kraljica Elizabeta Druga jela je kobasice i kajganu sa porodicom kad je, posle Drugog svetskog rata, bila mlada princeza.

Hotel nije saopštio koliko će porodica Midlton platiti noćenje u luksuznom apartmanu, ali cene za 71 sobu i apartmane normalno se kreću između 410 i 1.525 funti (670 i 2.525 dolara).