NY_spot_2011_10

Kompanija New Yorker predstavlja novi reklamni spot!

Kompanija New Yorker, 3. maja predstaviće širom Evrope svoju novu reklamu iz serijala “Dress for the Moment”
Nakon poslednjeg reklamnog spota, koji je urađen u proleće 2010, ova modna kompanija čije je sedište u Braunšvajgu u Nemačkoj, predstaviće 3. maja najnoviji reklamni spot pod nazivom “The Dress” iz serijala “Dress for the Moment”, što je inače i slogan ove modne kuće.
Ideja za ovaj reklamni spot potekla je iz same kompanije New Yorker, a sniman je u saradnji sa filmskom produkcijskom kućom Twinfilm, u prelepom španskom gradu Tudela, koji se nalazi u blizini Saragose. Reditelji su britanci Džo Tener (Jo Tanner) i Mark Hauard (Mark Howard) koji rade pod zajedničkim imenom “US”. Oni su poznati po brojnim duhovitim reklamama, a kako “Dress for the Moment” reklame karakteriše crni humor, sjajno su se uklopili u priču koja je rezultirala odličnom reklamom. Muziku su radili Tobi Andersen (Toby Andersen) i Endi Kejn (Andy Caine).

Povezana vest:  Presuda hlebu - da li i kako možete da ga konzumirate?

-Ovo je zaista sjajan video koji u potpunosti dočarava naš slogan “Dress for the moment” veoma je kreativan i ima u sebi crnog humora. Imali smo odličan tim koji je na pravi način implementirao naš korporativni “jezik” u ovaj video i veoma smo srećni zbog toga – izjavio je Folker Pucman (Volker Putzmann), direktor marketinga kompanije New Yorker.

Povezana vest:  Versaće dizajnira tijaru za bečki Operski bal

Kada je u pitanju media buying, New Yorker je imao podršku dve kompanije MediaCom iz Diseldorfa i Pilot 1/0 iz Hamburga.

Reklamni spot prikazivaće se od 3. maja u 28 zemalja širom Evrope, uključujući i Srbiju.

NY_spot_2011_13