quiz_matura

Quiz škola stila za buduće maturantkinje

Buduće maturantkinje imale su generalnu probu maturske večeri u butiku Quiz u TC Ušću. Tim stručnjaka butika Quiz na čelu sa poznatim stilistom Ašokom Murtijem potrudio se da maturantkinje izgledaju najlepše na svom maturskom balu.

Tim butika Quiz misli na predstojeći period matura, za koji je svim maturantkinjama potrebna lepa i jedinstvena haljina, divna frizura i odgovarajuća šminka kako bi zablistale na maturskom balu. Zbog toga je u pomenutom butiku organizovana proba maturske večeri, a svim zainteresovanim devojkama ponuđeno umeće stručnjaka iz oblasti stilizovanja, šminkanja i fotografisanja.

Povezana vest:  Snimanje muzičkog spota “PRAVO NA OSMEH”

Lekcija stila ponudio je čuveni stilista Ašok Murti, tajne šminkanja otkrila je Biljana Ljubičić, zvanični šminker NoUBA professional make up, dok je fotografskim studiom vladao fotograf Siniša Živković. Tom prilikom, Ašok Murti je izjavio:

-Veoma mi je drago što ću svojim dugogodišnjim iskustvom pomoći ovim mladim i lepim devojkama da zablistaju na svom maturskom balu. Haljine iz butika Quiz su veoma interesatne i različite, baš kao i maturantkinje, tako da sam se potrudio da za svaku od njih izaberem model koji će odgovarati njihovoj figuri, ali i stavu i karakteru. Uživao sam radeći sa njima, i mislim da će sve one izgledati prelepo na svom maturskom balu – izjavio je Ašok Murti.

Povezana vest:  Promocija letnje sezone na Kopaoniku

quiz_matureFotografije devojaka postavljene su na Facebook stranu butika Quiz, a ona koja bude imala najviše glasova dobiće na poklon matursku haljinu, cipele i nakit za svoj maturski bal. Priliku da dobiju studijski fotografiju su imali i svi posetioci koji su kupili haljinu tog dana u butiku “Quiz”.

„Quiz“ je glamurozan, inovativan i vrlo pristupačan modni brend. Nastao je pre 16 godina u Škotskoj i u svojoj ponudi ima veliki izbor ženske garderobe, obuće i nakita. Posebno je poznat po ekskluzivnim večernjim haljinama. Od prošle godine modeli modne marke “Quiz” se mogu kupiti i u Beogradu u TC Ušće.

Povezana vest:  Počinje letnja sezona na Kopaoniku

{vsig}QUIZ_MATURA{/vsig}