Predstavljanje_zasladjivaca_SucrazitKompanija Strauss Adriatic predstavila je novi zaslađivač SUCRAZIT

 

Kompanija Strauss Adriatic predstavila je novi zaslađivač SUCRAZIT, na bazi sukraloze. Ovaj niskokalorični zaslađivač, originalno se dobija od šećera i na tržištu Srbije će moći da se nađe u prahu, kao i u tečnom obliku. Kao i šećer, Sucrazit zadržava svoju prirodno slatku aromu, tako da je veoma pogodan za kuvanje, kao i za pečenje. Sucrazit je vodeći brend u mnogim svetskim državama, kao što su SAD, Rusija, Ukrajine, Rumunija i ostale zemlje Baltičkog regiona, a na tržištu Srbije će se naći uskoro u prodavnicama i apotekama.

Povezana vest:  Beograd uskoro dobija hram patika

 

U Srbiji je kompanija Strauss Adriatic distributer novog zaslađivača „Sucrazit“. U ponudi će se naći i „Sucrazit“ u obliku tableta sa saharinom, sa 0 kalorija, koje ne sadrže aspartam i ciklamat. Ovi proizvodi su potpuno neškodljivi i pogodni za dijabetičare. Proizvod će biti u ponudi u tri različita pakovanja, uključujući i inovativno „lako za nošenje“ pakovanje od 75 tableta.

 

Američka Uprava za hranu i lekove, odobrila je upotrebu sukraloze u preko 80 zemalja, uključujući Kanadu, Australiju, Japan, Evropsku uniju i Meksiko. Ovaj zaslađivač takođe poseduje preporuke izraelske Asocijacije za dijabetičare, kao i svih ljudi koji vode računa o pravilnoj ishrani ili se pak nalaze na dijetalnom režimu ishrane.

Povezana vest:  Moja Kravica mleko vrhunskog kvaliteta stiže sa domaćih farmi

 

„Sastojak sukraloza bezbedan je i veoma inertan u organizmu, a mogu ga upotrebljavati sve kategorije stanovništva. Sukraloza je takođe pogodna za osobe koje boluju od bolesti prouzrokovanih poremećajima metabolizma ugljenih hidrata (dijabetes, reaktivna hipoglikemija, gojaznost i kardiovaskularna oboljenja…). Sukraloza ne utiče na metabolizam ugljenih hidrata, kratkoročnu ili dugoročnu kontrolu glukoze u krvi ili lučenje insulina“, izjavila je dr Marija Branković, magistar gastroenterologije i specijalista interne medicine, KBC Bežanijska kosa.

 

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji izvanrednog ukusa, proizvođači hrane koriste sukralozu u pripremi širokog spektra veoma ukusnih proizvoda za jelo i piće. Današnjim potrošačima obezbeđen je veliki izbor niskokalorične hrane i pića, zahvaljujući upravo sukralozi.

Povezana vest:  Održan koncert Dejan Petrović Big Banda

 

Proizvođač zaslađivača Sucrazit je izraelska kompanija „Biscol“, koja je osnovana daleke 1938. godine, a od 1940. godine ova kompanija proizvodi zaslađivače. Kompanija „Biskol“ nastavlja da se razvija i da širi svoje delatnosti. Za sada posluje u 15 zemalja u svetu, preko svojih filijala. Upravljajući razvojem, izraelska kompanija nastavlja da istražuje nova tržišta i prilike za nove investicije u Izraelu i inostranstvu. Dodatne informacije možete pronaći na www.sucrazit.com