1_slika-dorucak_07Doručak U McDONALD’S restoranima

 

Kompanija McDonald’s Srbija je po prvi put uvela u ponudu doručak koji će se za početak služiti u McDonald’s restoranu na Slaviji, Deligradska 2 i McDrive restoranu Fontana, Narodnih Heroja 2. Doručak meni, sadrži McMuffin™ sendvič po izboru, piće po izboru i krokete od krompira ili srednji pomfrit. Doručak se služi od ponedeljka do subote od 7.00 do 10.30 časova, a nedeljom od 7.00 do 11.30.

Povezana vest:  SBB, KDS, JET TV, Beogrid, Total TV, D3 i D3i: Svi naši korisnici program će moći neometano da prate kao i do sada

Bogat doručak meni za uspešan dan uključuje: McMuffin™ sendvič po izboru (sa jajetom, sa jajetom i slaninom, sa jajetom i svinjskim mesom, FRESH sa piletinom, FRESH sa svinjetinom, Deluxe sendvič sa omletom), piće po izboru (Coca Cola, Fanta, Sprite ili kafa) kao i krotekte od krompira ili srednji pomfrit.

Pored McMuffin™ sendivča iz doručak meni-a, u ponudi su i: Kajgana, Deluxe sendvič sa omletom, McToast sa šunkom i sirom, McToast sa slaninom i sirom.

Povezana vest:  Više hiljada sindikalaca na Prvomajskom protestu u Beogradu

Uvođenjem doručka, proširena je i ponuda za Happy Meal obrok, gde će i najmlađi moći da se odluče između: McMuffina sa jajetom ili McToasta sa šunkom i sirom ili McToasta sa slaninom i sirom, kroketa od krompira ili Junior pomfrita i Junior pića.

Dobro izbalansiranom i raznolikom ponudom doručka u svojim restoranima, McDonald’s je otišao korak dalje u želji da zadovolji potrebe svojih potrošača i da im učini početak dana lepšim i lakšim.

Povezana vest:  ALOXXI International predstavio novi program proizvoda za bojenje i negovanje kose