snimanje spotaSnimanje muzičkog spota “PRAVO NA OSMEH”
U okviru humanitarnog projekta “Pravo na osmeh”, nevladine, neprofitne organizacije Radosni centar danas je organizovano snimanje muzičkog TV spota – dečije himne koja će se koristiti u promotivne svrhe tokom čitavog projekta. Sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške UMS-a, škole za talente, dečijeg kulturnog centra Majdan i naravno, podrške mnogobrojnih poznatih ličnosti (Igor Lazić-Niggor, Borka Tomović, Danijela Štajnfeld, Mirka Vasiljević, Ivan Ivanović, Ana Pendić, Željko Vasić, Ivana Selakov, Darko Radovanović, Milica Todorović, Marko Živić, Ana Štajdohar, Stefan Anđelković, Aleksa Jelić, Marko Đurovski, Cvija, Anastasija Žmaher, Andrej Ilić, Miroslava Najdanovski, Edin Škorić, Tatjana Banjanin i Saša Kovačević) koji su odvojili svoje slobodno vreme kako bi pružili podršku projektu koji se tiče dece i dečijih prava.
Jednodnevna manifestacija “Pravo na osmeh” održaće se 17. aprila kao deo proslave Dana Beograda i ima za cilj podizanje svesti celokupnog društva na prava svakog deteta kao i ukazivanje na njihove potrebe i probleme. Manifestacija će se sastojati iz nekoliko celina:
snimanje_spota_1– Karnevalska parada u ulici Kneza Mihaila i predstavljanje dečijih pozorišta, dramskih radionica i likovnih ateljea iz Beograda u saradnji sa opštinom Stari grad i Dečijim kulturnim centrom
– Postavljanje Ginisovog svetskog rekorda u broju dečijih osmeha
– Predstava i koncert na Trgu Republike
Manifestaciju “Pravo na osmeh” i projekat naše organizacije su podržali Ministarstvo Prosvete, Ministarstvo za Dijasporu, opština Stari Grad i dečiji kulturni centar Majdan.

Povezana vest:  Paljenje badnjaka ispred Hrama Svetog Save