LiverpoolMaskerano želi da ostane u Liverpulu

 

Fudbaler sredine terena Liverpula Havijer Maskerano objavio je danas da želi da produži ugovor sa tim engleskim klubom, bez obzira na trenutnu krizu.

-Uprava Liverpula zna da želim da ostanem ovde tako da neće biti teško da se dogovorimo o novom ugovoru. Videćemo šta će se desiti u narednim nedeljama – rekao je Maskerano čiji sadašnji ugovor sa Liverpulom ističe početkom 2012. godine.

Povezana vest:  EP FRANCUSKA 2016, Nani: Bili smo bolji, razočaran sam

Mediji su u poslednje vreme zato često spekulisali o odlasku 25-godišnjeg Maskerana iz Liverpula, a kao njegov novi klub najčešće se pominjala Barselona.

Reprezentativac Argentine je, međutim, izjavio da njegovi menadžeri već razgovaraju sa predstavnicima Liverpula o produženju saradnje.

-Srećan sam ovde i želim da to dokažem na terenu – dodao je Maskerano, koji je u Liverpul došao 2007. godine iz Vest Hema.

Povezana vest:  Boaći nije teže povređen

Liverpul ove sezone ne igra u najboljoj formi, pa je moguće da će sledeće, posle duže vremena, izostati iz Lige šampiona, pošto je trenutno na tek šestom mestu u engleskom prvenstvu. Učešće u Ligi šampiona donose samo prve četiri pozicije.