vencanje_engleska

Princ Vilijam vodi Kejt na medeni mesec u Jordan

Iako je službeno destinacija na koju će na medeni mesec danas otputovati princ Vilijam i njegova supruga, novopečena princeza Ketrin, još uvek stroga tajna, britanski mediji pišu kako je gotovo sigurno da će slavni par krenuti put Jordan jer se žele odmoriti negde gde je „toplo i sunčano“.

Povezana vest:  PARADA PONOSA 2011, Dačić:Ne odlučuje policija da li će neki skup biti održan

Vilijam i Kejt, koji od venčanja nose titule vojvode i vojvotkinje od Kembridža, na medenom mesecu žele malo privatnosti nakon što je njihovu svadbenu ceremoniju popratilo više od dve milijarde ljudi širom sveta. Kako bi s dragom mogao otputovati na odmor, princ Vilijam zatražio je godišnji u RAF-u, gde je u službno zaposlen kao pilot potrage i spašavanja.

Povezana vest:  Predstavljen prototip javnog bickila na „Mikser” festivalu

Ono što je zanimljivo jeste da ni sama Kejt do početka putovanja neće znati gde je Vilijam vodi. Njena želja je da to bude kombinacija avanture i opuštanja. Kao moguće destinacije proteklih su se nedelja spominjale razne lokacije širom sveta – od Kariba, koje Kejt i njena porodica obožavaju, preko Južne Afrike gde ju je Vilijam zaprosio, pa do Južne Amerike.

Povezana vest:  ,,Sve boje Pantenola za roze oktobar’’ u borbi protiv raka dojke