gazela1

Izmena režima saobraćaja na „Gazeli“ u noćnom periodu od 2. do 31. maja

Zbog radova na rehabilitaciji mosta Gazela od 2. do 31. maja biće zatvorena saobraćajna traka na uzvodnoj strani mosta u smeru od Šida ka Nišu, od 2 do 4 sata, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Kako se navodi, u tom periodu biće izmenjen režim saobraćaja. Saobraćaj će funkcionisati na drugoj polovini mosta, tako što će dve saobraćajne trake biti namenjene za vozila koja se kreću od Niša ka Šidu, odnosno od starog dela grada ka Novom Beogradu, a jedna saobraćajna traka će biti namenjena vozilima koja se kreću od Šida ka Nišu.

Povezana vest:  Počelo klizanje ispred Delta Cityja

Na saobraćajnoj petlji „Mostar” za saobraćaj se zatvara silazna rampa sa mosta „Gazela” ka Bulevaru vojvode Putnika, Ulici kneza Miloša i Savskoj ulici, za vozila koja dolaze iz smera Šida.

Na saobraćajnoj petlji „Sava Centar” za saobraćaj se zatvara silazna rampa sa autoputa E-75 ka ulici Vladimira Popovića za vozila koja dolaze iz smera Šida.

Povezana vest:  Coral i Miguel - novi Springfield ambasadori

U tom periodu  isključenje sa autoputa E-75 prema Beogradu onemogućeno je na saobraćajnim petljama „Sava Centar” i „Mostar”. Vozači koji žele da se sa autoputa E-75 isključe ka Beogradu trebalo bi da koriste saobraćajne petlje kod „Arene Beograd”, ka Ulici španskih boraca ili Antifašističke borbe, ili da se nakon prolaska mosta „Gazela” isključe na saobraćajnoj petlji „Autokomanda”.

Povezana vest:  Roboti, video igre, tvitovi - novo lice londonskog muzeja