deciji_sajam_najava_2011

Samo 2 nedelje do dečijeg sajma!

U Beogradu se uskoro održava sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam i sajam za bebe. Ulaz na manifestaciju koja će u hali III Beogradskog sajma trajati od 20. do 22. maja je besplatan.

Uoči ove popularne manifestacije za najmladje, organizatori zajedno sa animatorima obilaze tokom ove i sledeće sedmice beogradske vrtiće i osnovne škole, upoznajući najmladje s onim što ih čeka na sedmom Campina fruttis dečijem sajmu. Takodje, 15. maja u holu Delta city-ja od 16 do 18 časova predstaviće deo programa, u kojem će učestvovati hor DKC, muzička radionica Mari Mari, deca plesači iz Indjije, Zrenjanina, Beograda, Ninas tim, Madjioničar Marko, mali glumci vrtića Hepi kids i mnogi drugi.

Povezana vest:  Paris Hilton mora da plati 35 miliona dolara jer je nosila "tuđu kosu"

Na samoj manifestaciji desetine izlagača ponudiće i predstaviti brojne proizvode za decu, poput Frikoma, Dijamanta, Akse i Becutan-a. Posetioce očekuje niz besplatnih sadržaja poput programa na bini i sportskom terenu, ali i nagradne igre kao Campina trka u džakovima i Campina vruće stolice. Nestle je I ovga puta, u nedelju 22. maja pripremio specijalan Ples beba.Očekuje se da će kao i na prošlom sajmu veliko oduševljenje izazvati Žandarmerija Beograd koja će male posetioce mazati maskirnim bojama. Saobraćajna policija ispred hale III učiće decu ponašanju u saobraćaju. Sportski Savez Srbije i Republički Zavod za sport dovešće deci omiljene sportiste i biti tu da roditeljima pruže brojne savete i informacije.

Povezana vest:  Petar Pan sa severa Srbije – 15. godina kreativnosti i aktivizma na Summer3p festivalu

Sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam i sajam za bebe podržali su Skupština grada Beograda, Ministarstvo rada i socijalne politike i Ministarstvo omladine i sporta.