deciji_sajam_2

Manje od 10 dana do Dečijeg sajma!

U Beogradu uskoro počinje sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam i sajam za bebe. Ulaz na manifestaciju koja će u hali III Beogradskog sajma trajati od 20. do 22. maja je besplatan.

Predhodi mu predsajamsko druženje u holu Delta city-ja u nedelju 15. maja od 16 do 18 časova kada će biti predstavljen deo programa sa bine i sportskom terena. U druženju učestvuju hor Dečijeg kulturnog centra Beograda, Muzička radionica Mari Mari, Marko madjioničar, Piruetice iz Indjije, ritmičarke Palilule, mali plesači i fitnes igrači iz Beograda i okoline i mnogi drugi.

Povezana vest:  Snažna poruka brenda NIKE

Na samoj manifestaciji desetine izlagača ponudiće i predstaviti brojne proizvode za decu. Aksa i Becutan najviše pažnje posvetiće najmladjoj deci, Dijamant predstavlja svoj novi ukusni proizvod za decu, a Frikom će sve posetioce iznenaditi novim sladoledima.   Na sedmom Campina fruttis dečijem sajmu roditelji će na jednom mestu moći da kupe ponešto od odeće, obuće, grickalica, igračaka, bicikl i druge sportske rekvizite, upoznaju se sa vrtićima i školama stranih jezika, organizacijama za brigu o deci, onima koji pomažu da deca zdravo rastu, knjigama i časopisima za decu i roditelje. Ako žele da saznaju kojim sportom dete može da se bavi, sve potrebne informacije dobiće na štandu Sportskog Saveza Srbije i niza sportskih saveza i organizacija.

Povezana vest:  Počela akcija „Mesec šetnje“: Tokom juna, „Svaki korak se računa!“

Decu očekuje besplatan program na bini pun igre i pesme, uživanje u prezentaciji sportova, veštačka stena, maskiranje na prostoru Žandarmerije Beograd, poligon Saobraćajne policije ispred hale ali i nagradne igre poput Campina vrućih stolica na bini, Campina trke u džakovima na sportskom terenu i urnebesni Nestle ples beba.

Sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam i sajam za bebe podržali su Skupština grada Beograda, Ministarstvo rada i socijalne politike i Ministarstvo omladine i sporta, a sa posetiocima će se družiti proslavljene sportistkinje Milena Reljin i Tanja Petrović, ali i srpski stonoteniski reprezentativci Bojan Crepulja i Monika Molnar.

Povezana vest:  Počinje novi krug takmičenja za Henkel Art Award 2012.