delta city 2

Bogat program Delta Cityja ovog vikenda

Grazia Shopping night – petak, 13.maj od 19 časova do ponoći

Tradicionalno, svakog proleća i jeseni, održava se manifestacija “Grazia Shopping Night”. U petak 13.maja, od 19 časova do ponoći, noć kupovine održaće se na dve lokacije- u šoping molu Delta City kao i u prodavnicama u centru grada. Tom prilikom, u Delta Cityju, ljubitelji šopinga moći će da kupe proizvode preko 70 brendova po sniženim cenama. Najavljena su sniženja i do 70 % Pored prodavnica obuće i odeće, moći će da kupuju i u parfimerijama, knjižarama, prodavnicama nakita, restoranima i kafićima. Organizovan je i besplatan prevoz nekoliko taxi vozila od centra grada do Delta Cityja.

Povezana vest:  Didžejevi dočekuju Novu godinu do podneva

Humanitarna akcija “Naš mali doprinos ima veliku vrednost”-subota, 14. maj – ceo dan

Uz podršku šoping mola DELTA CITY, a u saradnji sa Institutom za mentalno zdravlje Palmotićeva i Udruženjem za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama (MNRO), “RO-DE”, “ZVEZDARA”, “PLAVA PTICA” i “SUNCOKRET”, preduzeće ORIENT EMPORIUM organizovaće humanitarno-prodajnu izložbu “NAŠ MALI DOPRINOS IMA VELIKU VREDNOST”. Cilj akcije je da se prikupi sto više sredstava za udruženja koja pružaju pomoć ovim osobama kao i to da se javnost više upozna sa radom udruženja ovog tipa. Kupovinom odnosno donacijom, budimo jak motiv ka socijalizaciji i ozdravljenju, kao i osećaj pripadnosti društvu kod ljudi koji su mentalno nedovoljno razvijeni. Radovi su stvarani na radnoj terapiji u okviru kreativne radionice.

Povezana vest:  Dobitnik NIN-ove nagrade biće proglašen u petak

Promocija 7. dečijeg sajama i 1. sajma za žene “Lady’s Fair” – 15.maj do 16 do 18 časova

U susret 7. dečijem sajmu, koji se održava od 20. do 22.maja, deo programa biće organizovan u šoping molu Delta Cityju, u nedelju 15.maja, od 16 do 18 časova U programu će učestvovati hor DKC, muzička radionica Mari, Mari, deca plesači iz Inđije, Zrenjanina, Beograda, Ninas tim, mađioničar Marko, mali glumci vrtića Hepi kids i mnogi drugi U okviru promocije 1.sajma za žene “Lady’s Fair”, biće podeljene i besplatne karte za ovaj sajam.

Povezana vest:  IZBOR ZA BEST MODEL OF THE WORLD, Anja Stokić i Danijel Mihailović izabrani za najbolje modele Srbije