avantura_1

Otvorena igraonica Avantura

U utorak 10 maja na Banjici u igraonici Avantura, sve je bilo u znaku dece i njihovog uživanja. Šta se zapravo dešavalo? Igraonica Avantura je zvanično označila početak svog rada. Ova igraonica prostire se na 1400km i ima bogatu ponudu interesantnih zanimljivosti za decu.

Samo otvaranje i program vodio je Ivan Ivanović, a na radost dece , neke poznate ličnosti oprobale su se u animaciji dece, među njima bili su Tamara Grujić, Marina Kotevski, Andrej Maričić i reper Juice koji je izazvao najveće interesovanje dece.

Povezana vest:  Ana Ivanović i Aleksandar Saša Đoršević nastavljaju saradnju sa UNICEF-om kao nacionalni ambasadori

avantura_2Među poznatima sa svojom decom došli su Vesna Dedić, Nebojša Grnčarski, Jelena Gajšek, Biljana Cincarević, Aca Lukas, Željko Vasić, Gru, Karlo Zagorac, Džole Tap 011, Marko Bulat, Olja Karleuša i mnogi drugi.

Igraonica Avantura poznata je po svom humanitarnom radu. Svakog prvog ponedeljka u mesecu ova igraonica je rezervisana za decu iz Zvečanske, a svake prve srede u mesecu za decu iz Tiršove. Na samom otvaranju ova igraonica imala je akciju za 4 dečija života koja boluju od batunove bolesti .Ova deca od treće godine gube svaku životnu funkciju i žive maksimalno do 8 godine. Sinoć su prikupljana sredstva za njihov odlazak u Kinu na terapiju genetskim ćelijama koja može da im pomogne u oporavku.

Povezana vest:  Uručene nagrade dobitnicima Alpha Bank nagradne igre „Vaša nova Visa za put do Pariza”

Ovakvih akcija igraonica Avantura imaće stalno, u želji da pomogne svakom detetu jer je dete najvrednija stvar u životu!