grazia_sn_maj_2011

NOĆ KUPOVINE U DELTA CITYJU 

Tradicionalana manifestacija „Grazia Shopping Night“, biće održana u petak 13.maja, od 19 časova do ponoći, u šoping molu Delta City.

Ljubitelji šopinga moći će da kupe proizvode 70 poznatih brendova po sniženim cenama, a najavljeni su popusti i do 70 %. Pored prodavnica odeće i obuće, popuste će obezbediti i  prodavnice nakita, knjižare, parfimerije, kafići i restorani.

Povezana vest:  Tori Speling rodila sina

Da bi šoping bio što zanimljiviji, biće organizovan bogat zabavni program. Manifestaciju će voditi poznata voditeljka RTSa Dušica Spasić dok će se kao pevači i zabavljači predstaviti glumac Milan Kalinić i njegova koleginica Milena Vasić. Najavljena je i odlična zabava sa specijalnim gostima, članovima ansambla „Kubabalkanika“, koji će u originalnim kubanskim kostimima, zabavljati kupoholičare u ritmu rumbe, sambe i salse.

Povezana vest:  Bajkeri će i ove godine Uskrs provesti sa decom iz Sremčice

Dame će imati priliku da nauče i da skuvaju nešto novo i to po recepturi jednog od najpoznatijih učesnika u reality show programu – Mikija Đurića i voditelja TV Avale Ivana Golušina, koji će se predstaviti u svojevrsnom kulinarskom performansu.

Specijalno iznenadjenje za sve posetioce šoping mola Delta City biće Bikini photo shooting live, na kojem će fotograf i foto modeli dočarati fotografisanje za naslovne strane ženskih i muških modnih magazina i najaviti predstojeće kolekcije kupaćih kostima za leto 2011.godine.

Povezana vest:  Virutelno EŠ u Delta Cityju

Napominjemo da je obezbeđen specijalni besplatan Grazia Shopping Night taxi prevoz koji će na svakih pola sata od 20h do 23.30h, na početnoj stanici kod Palate Albanija, voziti ka šoping molu Delta City.