jelen_belo

Apatinska pivara investirala preko pola miliona evra u novi proizvod: Probajte Jelen Belo!

Jedino domaće mutno pšenično pivo Nastavljajući sa inovacijama, Apatinska pivara potvrđuje svoje umeće stečeno tokom dvestapedesetogodišnje tradicije u pivarstvu predstavivši danas jedino domaće pšenično pivo – Jelen Belo. U ovaj proizvod, namenjen istinskim ljubiteljima piva, uloženo je preko pola miliona evra.

Ono što Jelen Belo čini jedinstvenim i izdvaja ga od ostalih piva je istančani ukus koji se postiže upotrebom najkvalitetnijih sastojaka među kojima su pšenični slad i korijander, kao i izostajanje filtracije u procesu proizvodnje. Korijander i pšenični slad daju Jelen Belom intenzivnu aromu i teksturu, umanjuju gorčinu i čine ga lakšim i pitkijim. Visokim sadržajem belančevina koje čine pivo mutnim postiže se i visoka gusta pena, po čemu je pšenično belo pivo prepoznatljivo.

Povezana vest:  Poznate dame kao muze modnih dizajnera na Belgrade Wedding Showu

U prijatnom ambijentu restorana „Guli“, glumac Vuk Kostić demonstrirao je ritual točenja pšeničnog belog piva, dok je šef kuhinje predstavio idealnu kombinaciju jela uz Jelen Belo.

„Nastavljamo sa inovacijama sa željom da potrošačima ponudimo novi i jedinstven ukus i aromu pšeničnog piva blage gorčine. Jelen Belo je jedino domaće pšenično mutno pivo u koje smo investirali preko pola miliona evra. Jelen Belo nudi pravim ljubiteljima piva jedinstven užitak u pitkom osvežavajućem pivu intenzivne arome sa idealno postojanom penom. Jelen Belo je dostupno na našem tržištu u staklenoj ambalaži i u limenci.“, istakla je Sanja Obradović, brend menadžer Jelen Piva.

Povezana vest:  OMV donirao tehničke uređaje deci iz SOS Dečijeg sela u Kraljevu

Glumac Vuk Kostić, nakon demonstracije rituala točenja mutnog piva, prvi je probao Jelen Belo: „Čast mi je što sam prvi u Srbiji probao Jelen Belo pivo i mogu da vam otkrijem tajnu, zaista je fenomenalno. Muškarci znaju zašto a uskoro će i žene, jer Jelen Belo je pitkije pivo sa manje gočine, a ja sam uživao danas u njegovom jedinstvenom ukusu.“

Povezana vest:  Senidah x Fashion&Friends: nova kampanja koja je zapalila društvene mreže

Jelen Belo se konzumira uz poseban ritual sipanja u čašu koji obezbeđuje potpuni užitak u pšeničnom mutnom pivu! Sipa se polako u visoku čašu, usku pri dnu i proširenu na vrhu. Kad u flaši ostane polovina sadržaja, prestaje se sa sipanjem, tada je neophodno zavrteti flašu tako da se nataloženi kvasac podigne, a onda sipati ostatak.

Podsećamo, Apatinska pivara je samo u 2010. godini uložila oko 23 miliona evra u proizvodnju i inovacije. Predstavljanjem nove flaše Jelen Piva u koju je uloženo preko 10 miliona evra, realizovano je najveće komercijalno ulaganje regionalne pivarske grupacije StarBev u 2011. godini.