jasmina_markovic

Kreatorka Jasmina Marković  održala prvu modnu reviju “Caroline”

Održana prva modna revija “Caroline” kreatorke Jasmine Marković u na Nedelji mode u Banja Luci. Mlada Beograđanka zasenila prisutne posetioce i medije svojim kreacijama!

“Zaboravile ste na sebe…Vreme vam brzo prolazi…poslovna žena je postala manje ženstvena, seća se lepih trenutaka dok svaki svoj dan završava isto. Ne odlazi često u bioskop? Ponekad sebi priušti smeh uz čašu crnog vina sa drugaricama i čeka “Gospodina Pravog” da mu otkrije svoje tajne. Pokušava da bude različita a sve joj je monotono.”

Morate menjati sebe. Svaki dan je poseban momenat koji bi trebalo da proživite punim plućima i posvetite ga sebi. Postanite žena u korsetu.

Ona je moćna žena, sa sakoom i pantalonama i korsetom, savršeno za poslovni sastanak. Uz džins korset idealno pristaje za popodnevnu kafu sa prijateljicama. Želite li vaš jedinstveni momenat golih ramena, sa osmehom gde vas on gleda poželjno. Merlin Monro je to imala, Dita je to umela da iznese. Sada ste vi na redu. Korset vam donosi luksuz svakog dana u jednom komadu. Kolekcija “Caroline”, inspirisana je ženskom figurom i jeste novi brend za žene. U kolekciju su utkane jednostavne, moderne, sofisticirane niti a posebna pažnja posvećena je detaljima, što im daje jedinstvenost. Senzualna i zavodljiva kolekcija korseta namenjena je jakim i samouverenim ženama. Ona je spoj tradicionalnog i modernog priloagođeno svakoj prilici. Kao što je svaka žena jedinstvena, tako je i svaki korset, upečatljiv a nadasve unikatan. Njeni modeli su idealni za one žene koje žele da istaknu svoje obline, a da opet ne pokažu previše, za žene koje žele da zavedu a ostanu misteriozne. Ovaj odevni predmet je menjao svoj oblik i namenu kroz istoriju, nosili su ga i žene i muškarci, ali danas korset simbolizuje moć ženstvenosti koja je pobedila okove koji su vekovima sputavali žene.

Povezana vest:  Fond „Ana i Vlade Divac“ (HOD) nastavlja humanitarnu akciju „Možeš i Ti“

jasmina_markovic_1

Autorka kolekcije “Caroline 2011/2012“ je Jasmina Marković, perspektivna mlada dizajnerka iz Beograda koja se već čitavu deceniju uspešno bavi dizajniranjem garderobe i aksesoara. Nakon iskustva stečenog u modnim vodama, učeći od Vladanke Celić, poznate kreatorke venčanica, započela je kolekciju sa sopstvenim imenom  i udahnula život korsetima- večnim komadima odeće. Njen životni i profesionalni slogan je “uvek i svuda”. Kao što je korset pre nekoliko vekova bio obavezan odevni predmet u visokom društvu i predstavljao pitanje prestiža, pristojnosti i kulture, u današnje vreme, predstavlja slatku malu tajnu svake žene koja drži do sebe i svoje ženstvenosti, a korseti Jasmine Marković jesu baš to.

Povezana vest:  Broj noćenja u Beču u julu porastao za 11,2 odsto

-Devojke su iznele modele na pravi način, senzualno, baš kako bi trebalo da se oseća svaka žena koja nosi korset – istakla je Jasmina Marković I dodala: – Korseti kao i suknje su napravljeni od satena u kombinaciji sa francuskom čipkom, negde je korišćem i taft u kombinaciji sa tilom i muslinom. Dominiraju tradicionalana crna, kraljevski plava i vatreno crvene boja. Insprisana sam jakim, samouverenim ženama koje pokreću svet oko sebe.

Povezana vest:  Digitalna bolnica u Beču

Da je nedelja mode u Banja Luci jedna od prestižnijih modnih događaja u region potvrđuju i revije Verice Rakočević i Bate Spasojevića koje su bile održane.

 

{vsig}JASMINA_MARKOVIC_REVIJA{/vsig}