Fotografija - Mega5

MEGA poznati se oprobali u MEGA kuglanju uz adidas MEGA patike (FOTO)

Ekipa poznatih, koju čine Dalibor Andonov Gru, Aleksandra Perović i Goca Tržan oprobali su se u MEGA kuglanju koje je u TC Delta City organizovao MEGA brend adidas. Poznati su se dobro zabavljali, takmičeći se sa mnogobrojnim ljubiteljima adidas MEGA patika, za MEGA nagradu, SUMMER FUN letovanje koje je obezbedio adidas.

Povezana vest:  Nacionalni dan davanja: kompanije, NVO, mediji i građani ujedinjeni „Spašavaju hranu, spašavaju humanost“

Za MEGA fore bio je zadužen Ajs Nigrutin, dok se Gru odlično pokazao na stazi, kada je ređao jedan za drugim MEGA „strike“. MEGA poznatima su se pridružili i MEGA novinari, Ivan Golušin, Milan Bošković, Nikola Milivojević, Biljana Radulović i mnogi drugi koji su takođe uspešno „počistili“ stazu u kuglani Kolosej.

Ulaznica za takmičenje bile su MEGA patike, koje je morao da nosi makar jedan član MEGA ekipe, koja se prijavila za kuglanje. SUMMER FUN putovanje i troškove prevoza za sve članove pobedničke MEGA ekipe, daruje MEGA brend adidas.

Povezana vest:  Uskršnji koncert i izložba bojenih jaja za decu obolelu od raka u Starom dvoru

adidas  MEGA patike izrađene su od najkvalitetnijeg platna, kože i gume. MEGA patike imaju poboljšani đon, sastavljen od specijalnih jastučića, koji čine da Vaš korak bude udoban i lak, a zahvaljujući dizajnu ovih patika Vaš stil će biti prepoznatljiv i originalan. adidas MEGA patike predstavljaju deo najnovije adidas ORIGINALS kolekcije, i trenutno su veoma popularne u celom svetu.

Povezana vest:  Poplava ljubavi za najmlađe i najstarije postradale u poplavama

{vsig}ADIDAS_MEGA{/vsig}