Prince-Harry-for-GQ-UK-May-2011

Princ Hari zbog Pipe raskinuo s devojkom

Nakon pet godina veze raskinuli su princ Hari i Čelsi Davi, a neki mediji špekulišu da je za to kriva Pipa Middleton, s kojom je Hari flertovao.

Čelsi je videla na koji način se njen dragi odnosi prema sestri bratove supruge na kraljevskom venčanju i bila je veoma ljubomorna.

Povezana vest:  I.N.O.X. TITANIUM SKY HIGH LIMITIRANO IZDANJE

Istovremeno neki britanski tabloidi tvrde da je Pipa samo „kap koja je prelila čašu“, te da je Čelsi odranije imala problem da se zamisli članom kraljevske porodice, za razliku od vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midleton, supruge Harijevog brata, princa Vilijama.

Neimenovani rođak Čelsi kazao je da se ona ne bi udala za Harija sve i da ju je zaprosio jer ne želi biti princeza i živeti „kao riba u akvarijumu“.

Povezana vest:  Budi deo Tuborg Sensation zabave

Također, izvor blizak princu Hariju tvrdi da on nikad neće biti u stanju da bude veran. Istina, paparazzi su ga često fotografisali kako uživa u zabavama u londonskim noćnim klubovima. Čini se da mu raskid veze nije tako teško pao.

-Hari zna da svojim izgledom, šarmom i titulom može dobiti svaku ženu koju poželi – rekao je njegov prijatelj za magazin Touch i otkrio da neoženjeni princ želi da upozna Amerikanku, pa bi u julu mogao zajedno s bratom i njegovom suprugom otići u Los Anđeles i upoznati dame iz Holivuda.

Povezana vest:  “LEPOTICA I ZVER NA LEDU” ZA NAJMLAĐE NA SRPSKOM