lava_1

„Letnji Sjaj“ 11. i 12. juna

Treća po redu izložba “Sjaj u Lavi” u organizaciji Udruženja United Artists biće održana 11. i 12. juna od 13 do 20 h pod pokroviteljstvom Lava bar-a koji se nalazi u Ulici Kneza Miloša 77, Beograd.

Posetioci ove manifestacije biće u prilici da vide ručno izrađen unikatan nakit, accessoare, garderobu i upotrebne predmete preko 100 talentovanih umetnika.

Značajno učešće u izložbi i ovoga puta zauzeće kreativna radionica “Leptirić” koja je okupila sedam hrabrih devojaka sa intelektualnim poteškoćama i omogućila im da ispolje svoju kreativnost. Radionica “Leptrić” pored angažovanja sedam talentovanih drugarica ima za cilj da omogući samozapošljavanje i drugih kreativnih osoba koje su ometene u razvoju. Ovo je jedinstveni projekat na našem području, čije pionirske korake svakako treba ispratiti i podržati.

Povezana vest:  KitKat slavi 75. rođendan

Specijalan gost trećeg po redu Sjaja u Lavi stiže nam iz zemlje vina i ljubavi – Francuske. Njegovo ime je Maxime Castera i on će ekskluzivno za ovu priliku predstaviti beogradskoj publici svoj brand “Brick Scientist”. Ovaj talentovani umetnik bavi se izradom jedinstvenih predmeta od Lego kockica. U okviru njegove kolekcije moći ćete da uživate u portretima, preko unikatnih predmeta za ukras eneterijera, do raznih drugih upotrebnih sitnica kao što su usb drive-ovi, privesci za ključeve i slično.

Uz svetlucave iskre đinđuva dobro dođe malo muzike i dobre zabave, te će prisutne goste svojim nastupom uveseliti devojke iz grupe Tribalica. Ova plesna trupa je prepoznatljiva po snažnim i elegantnim pokretima inspirisanim folklornom umetnošću Balkana, Bliskog Istoka, Afrike, Indije i drugih zemalja. Tribal fusion je u svetu veoma poznat i popularan stil plesa. Ovaj zavodljivi ples u kombinaciji sa modernim zvucima elektronske, etno, gotik ili džez muzike daje kao rezultat izuzetan scenski spoj različitih kultura koji je do sada najveći deo publike ostavljao bez daha.

Povezana vest:  Voditeljka Jelena Žeželj lumpovala na oproštajnoj žurki, seli se kod dečka u Ameriku

Maštoviti dizajneri iz radionice Jazz Fashion, Koko Daš, kao i Milan Ilić Yoladin polako ali sigurno ostaju bez premca kada je kreativnost u pitanju, te su i ovog puta u skladu sa svojom reputacijom specijalno za vas, udruženim snagama, pripremili novu riznicu unikata, za koju verujemo da nijedna dama neće odoleti da poželi makar jedan komad u svojoj privatnoj kolekciji.

Povezana vest:  adidas PureBOOST X revolucionarni model među ženskim patikama

Kako ovaj “vikend- izlet” ne bi prošao isključivo u duhu suvoparnog šopinga, rajska bašta Lava bara biće otvorena i spremna da usliši želje čak i najesktremnijih hedonista.

Ne propustite priliku da obradujte i zadovoljite sva svoja čula! Posetite ovo dvodnevno krstarenje i bezbrižni uplovite u očaravajuće vode sjaja, glamura i orijenta!

Prijatelji projekta: Dom Dizajna Fond i Udruženje Unikatna Umetnost