nike_free4

Beogradski novinari se pripremaju za prvi beogradski City Run

Predstojeći prvi gradski Nike City Run imao je svoj uvod u tržnom centru Delta City. U prijatnoj i sportskoj atmosferi, ovu manifestaciju Beograđanima su predstavili novinari beogradskih redakcija simulirajući trku na Nintendo Wii konzoli. Trčeći u inovativnoj opremi iz Nike Free kolekcije, pridružili su im se i Tijana Dapčević i Igor Lazić – Niggor, koji su se potrudili da svim radoznalim posmatračima dočaraju pravi takmičarski duh i  želju za pobedom koji će krasiti sve prave trkače i zaljubljenike u trčanje zvaničnoj gradskoj trci, koja će se održati 12. juna, na Ušću.

Povezana vest:  Borba za opstanak hemije u douniverzitetskom obrazovanju

Prva gradska trka sadržaće takmičenja za profesionalne trkače i amatere svih uzrasta na stazi dugoj 5 kilometara, dok će za decu biti organizovane dve trke na stazi od 400 metara. Svi zainteresovani mogu da se prijave preko popularne društvene mreže Facebook na stranici Nike Running Srbija, zatim u Nike prodajnim objektima kompanije Delta Sport, kao i na licu mesta najkasnije dva časa uoči početka trke.

Povezana vest:  Završen 52. Perwoll Fashion Week

Beogradski Nike City Run uvrstiće naš grad među svetske prestonice, gde se ovaj veliki praznik trčanja tradicionalno održava godinama. Kao kompanija koja ulaže u sport i afirmaciju mladih ljudi da se profesionalno bave sportom, Delta Sport, promovišući zdrav način života, ovom trkom želi da ohrabri sve naše građane da počnu redovno da se bave fizičkim aktivnostima i da im trčanje postane deo svakodnevice.

Povezana vest:  Predavanja i radionice o javnim nastupima Tadije Miletića