cocta_nevergreen

Prvi veliki Cockta Nevergreen Party  na brodu Kolos u Beogradu

Doživi besmrtnost sa „Uvek živom“ Cocktom

Prva Cocktina „besmrtna noć“ u sklopu Nevergreen kampanje počinje u petak 10. juna u 22.00 sata na brodu Kolos na Savi u Beogradu. Nevergreen party ovog leta je ujedno i after party apsolventskih ekskurzija 2011. i Warm Up party za leto 2011. agencije Rapsody Collegium.

Povezana vest:  VELIKO ZIMSKO SNIŽENJE U DELTA CITY

Svi koji žele da se osete besmrtni bar jednu noć, imaće priliku da se u petak sa „Uvek živom“ Cocktom prepuste tajnom svetu vampira i vampirica i uživaju uz svoje omiljeno piće do jutra. Vampirski „look“ je obavezan za što bolji provod i atmosferu, a  najinteresantniji vampir osvaja put na na Zakintos. Zato spremite vampirski izgled, jer ukoliko ga ne budete imali Cockta će iz svojih tajnih kutija izvaditi prave vampirske zube za vas. U besmrtnoj noći srešćete i neke od vampira  družine koji učestvuju u web Nevergreen serijalu.

Povezana vest:  Zlatni minut za najhrabrije mališane Srbije

Ulaz je omogućen iskljucivo uz pozivnicu koja se preuzima u agenciji Rapsody Collegium ili kod promotera, a uz ulaznicu sve posetioce čeka specijalno Cockta iznenađenje!

Nevergreen party nastavlja se ovog meseca i Nišu, 15.juna. u diskoteci STUDIO, u Novom Sadu, 18.juna. u klubu GIARDINO i krajem juna u Kragujevcu.

Više na http://www.facebook.com/event.php?eid=171283389600190

Info i rezervacije : 065/53-000-64