coldshotCans_2

Tuborg Cold Shot – Idealno piće da započnete noćni provod!

Brend Tuborg, kompanije Carlsberg Srbija, lansirao je Tuborg Cold Shot, lagano pivo  koje ne ostavlja gorak ukus u ustima.

Tuborg Cold Shot je idealan izbor za sve one koji žele de se brzo zagreju za dobar noćni provod sa prijateljima. Jednostavno se konzumira, a brzo i lako se rashlađuje. Iako je vrsta piva, Tuborg Cold Shot je zamena za kratka žestoka pića, sa kojima se obično zagrevamo. Namenjen je svima koji vole da izlaze i dobro se provode, a naročito onima koji vole da se dobro zagreju kod kuće sa prijateljima pre izlaska. Tuborg Cold Shot će vas brzo i lako zagrejati i oraspoložiti, pripremiće vas za izlazak u noćni provod, bilo da idete na žurku, u klub ili bar.

Povezana vest:  Lejdi Gaga pozirala za polaroid fotografiju

Tuborg Cold Shot je napravljen od ječma, sirupa maltoze, glukoznog sirupa i ekstrakta hmelja i sadrži 6.7% alkohola. Dostupan je u slim elegantnoj ambalaži od 330ml.

Svi ljubitelji dobre zabave uz Tuborg Cold Shot, moći će na najbolji način da se zagreju za najvažnije koncertne događaje u prestonici, kao što su David Guetta, Amy/Moby, Whitesnake, Beerfest i Exit. Takođe, na Fejsbuk strani Tuborg Srbija, organizovano je glasanje za 20 gradova koje će posetiti Tuborg Cold Shot karavan- mobilno vozilo, sa promotivnim Tuborg Cold Shot timom i DJ-em. Tuborg Cold Shot karavan doneće gradovima širom Srbije atmosferu zabave i nezaboravnog provoda vikendom 21-23h, a prvih 100 posetilaca besplatno će dobiti Tuborg Cold Shot od promotera. Zagrevanje pred izlazak predstavlja ona dva sata druženja i ćaskanja sa prijateljima uz piće, koje opušta i priprema za lud noćni provod, a uz Cold Shot  je zagarantovana nezaboravna žurka.

Povezana vest:  Džoana Rouling poklonila 15 miliona dolara za istraživanje

Tuborg Ultimate Summer – Najduži lanac zabave vodi do Ibize!

I ovog leta Tuborg iznenađuje i nagrađuje ljubitelje lude zabave!

Pravo iznenađenje koje će Tuborg prirediti ovog leta je put na Ibizu za 4 najvrednije ekipe! Takmiče se ekipe od po 4 takmičara, a najbolje 4 dobijaju put na špansko ostrvo sa najluđim provodom. Ukoliko sa svojom ekipom napravite najduži „party“ lanac od  alkica  Tuborg čepova, imaćete priliku da deo leta provedete u  nezaboravnom Funhouse-u na Ibizi.

Povezana vest:  Kompanija DIS produžila period za prijavljivanje projekata u okviru programa „Znanje zna budućnost 2020“

Prvo merenje Tuborg lanca zabave održaće se 1. jula. Tri tima sa najdužim lancem osvojiće put na Zakintos. Sledećih deset timova, po dužini lanca, očekuju ulaznice za Exit festival.

Finalno merenje lanca zabave za put u Funhouse na Ibizi biće održano 1. avgusta. Četiri ekipe koje budu napravile najduže lance od alkica sa prepoznatljivim pull off čepovima osvojiće sedmodnevni boravak na Ibizi. Ostale učesnike očekuju utešne nagrade kao što su: majice, kape i, najvažnije, Tuborg. Jer, gde je Tuborg tu je i zabava!