Bosko_Jakovljevic_posle_kupovine_sa_pobednikom_Gillette_FB_takmicenja
Gillette ambasadori ugostili Facebook dobitnika
 
 Jedan od najpoznatijih muških brendova Gillette, organizovao je specijalno takmičenje za sve svoje fanove. Uz pomoć Gillette tima koji se sastojao od Ivana Ivanovića, Milana Kalinića i Boška Jakovljevića Gillette Fusion ProGlide je omogućio svim fanovima zvanične Facebook stranice Gillette Srbija da otkriju mogućnost brijanja uz dlaku, dok u su međuvremenu otkrivali i njihove strasti i drugu stranu ličnosti. Gillette tim je svim učesnicima Facebook takmičenja doneo impresivne nagrade, kao što su pozlaćeni dvadesetčetvorokaratni Gillette Fusion ProGlide brijači, dok je pobednik takmičenja Miloš Veličković dobio i priliku da provede jedan ceo dan u društvu ovih poznatih muškaraca i da uživa u hobijima svakoga od njih.
Ivan_Ivanovic_sprema_dorucak_pobedniku_Gillette_FB_takmicenja 
Poznati voditelj i stilista Boško Jakovljević dočekao je Gillette dobitnika u TC Ušće i zajedno sa njim obišao najpopularnije butike u kojima su odabrali nekoliko modnih kombinacija za predstojeću sezonu. Nakon uspešnog šopinga dobitnika je očekivao bogati doručak u restoranu Pomodoru, koji mu je lično spremio najpopularniji TV voditelj Ivan Ivanović. U novim krpicama i punog stomaka, Gillette dobitnik je posetio i omiljeno mesto glumca Milana Kalinića, aerodrom u Lisičjem jarku, gde je dobio posebne instrukcije i savete vezane za letenje.
Drzenje_sa_avionima-Milan_Kalinic_sa_pobednikom_Gillette_FB_takmicenja 
 Gillette poziva muškarce da pretvore svoje brijanje, čak i izbrijavanje, u prijatno iskustvo koji će im omogućiti odličan početak dana sa brijačem Gillette Fusion ProGlide.
Povezana vest:  Neophodna veća podrška za mame da bi dojile u javnosti