opel_konkurs

Svečano proglašenje pobednika Opelovih nagradnih konkursa
 
Kompanija Opel ove godine sa velikim ponosom i zadovoljstvom proslavlja svoj 150. rođendan. Ovaj veliki jubilej i uspešna istorija bili su glavni motiv i inspiracija za pokretanje drugog ciklusa nagradnih konkursa u dizajnu i fotografiji, Pret-A-Opel i FotOpel.
Projekat Pret-A-Opel predstavlja nagradno takmičenje u dizajniranju majica, dok je projekat FotOpel takmičenje u izradi najlepše fotografije. Tema ovogodišnjeg ciklusa bila je “150 godina Opela,“ a takmičarima je ostavljena velika umetnička sloboda jer su u svoje radove mogli da uključe bilo šta što je obeležilo Opel u proteklih 150 godina, od bicikla do automobobila – od Opel Lutzmana do Opel Ampere.
U drugom ciklusu takmičenja, ljubitelji Opela su još jednom pokazali veliku ljubav prema brendu i iskazali neverovatnu kreativnost i inovativnost što je krunisano velikim brojem pristiglih radova, a u ovoj godini u takmičenja su se uključili i učesnici iz Makedonije, pa su ona na taj način dobila i jedan širi, regionalni karakter.
Svečano proglašenje pobednika Pret-A-Opel i FotOpel takmičenja održaće se u petak 21. decembra u novoj zgradi Jugoslovenske Kinoteke, na adresi Uzun Mirkova 1. Posetioci će prisustvovati proglašenju pobednika, najavi trećeg ciklusa takmičenja, a imaće i posebnu priliku da vide izložbu najboljih fotografija i majica.
Kompanija Opel pokrenula je ova takmičenja 2011. godine, a njihov osnovni cilj je da pruže mogućnost talentovanim pojedincima da pokažu svoju kreativnost, kao i podrška svih mladih umetnika u ranim fazama razvoja njihovih karijera.
Povezana vest:  Kafa koja ispunjava sva vaša očekivanja