Otvaranje vrtica, Vlasotince 1

VELIKO SRCE ZA DECU IZ VLASOTINCA

Peto po redu dečje igralište obnovljeno iz kartice „Veliko srce“

Eurobank EFG i Fond „Ana & Vlade Divac“ otvorili su danas rekonsturisano dečije igralište u vrtiću „Milka Dimanić” u Vlasotincu. Dečije igralište u okviru ovog vrtića peto je po redu koje je obnovljeno iz sredstava prikupljenih humanitarnom MasterCard kreditnom karticom „Veliko srce“, koju zajednički izdaju Eurobank EFG i Fond „Ana & Vlade Divac“.

Obnovljeno igralište vrtića Milka Dimanić u Vlasotincu, otvorili su predsednik opštine Vlasotince Srđan Šušulić, regionalni menadžer Eurobank EFG, Nenad Stanković i naš proslavljeni košarkaš i humanitarni radnik Vlade Divac, u prisustvu dece iz ove predškolske ustanove koja su izvela pesmu projekta „Veliko srce za male ljude“. Igralište vrtića i sve sprave u njemu u potpunosti su prilagođeni deci sa invaliditetom i to čini ovaj vrtić jednim od retkih u Srbiji koja su adaptirana za bezbednu igru dece sa svim vrstama invaliditeta.

Povezana vest:  Novi trend za ovo leto - FREYWILLE kolekcija Spirit Of Africa

Vlade Divac, Vlasotince

„Eurobank EFG sa velikim zadovoljstvom, sarađujući sa fondom Ana & Vlade Divac, učestvuje u obnavljaju dečijih igrališta širom Srbije. U ovom poduhvatu pomažu nam i naši klijenti, koji koristeći MasterCard karticu „Veliko srce“, bez ikakvih dodatnih troškova, daju svoj doprinos u plemenitom cilju obnavljanja dečijih igrališta u državnim vrtićima. Voleli bi smo da ovaj projekat  traje što duže i pomogne obnovi što većeg broja igrališta“ reči su Nenada Stankovića, regionalnog menadžera Eurobank EFG.

Povezana vest:  Izraelska vojska pozvala na bojkot Bar Refaeli

Eurobank EFG i Fond „Ana i Vlade Divac“ lansirali su u februaru 2010. godine humanitarnu kreditnu karticu „Veliko srce“, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete Vlade Republike Srbije. Upotreba ove jedinstvene MasterCard kreditne kartice pruža priliku klijentima Banke da podrže obnovu dečijih igrališta u državnim obdaništima širom Srbije bez dodatnih troškova.

Prilikom svake transakcije kreditnom karticom „Veliko srce“ (uključujući kupovinu i podizanje gotovine), Eurobanka u Fond „Ana i Vlade Divac“ izdvaja 1% od vrednosti transakcije i 50% od troškova za mesečno održavanje računa, a sva prikupljena sredstva biće iskorišćena za obnovu dečijih igrališta u državnim obdaništima u Srbiji. Klijenti Eurobank EFG koji se odluče za  MasterCard karticu „Veliko srce“ neće snositi nikakve dodatne troškove i moći će da je koriste kao bilo koju standardnu kreditnu karticu. Što veći broj klijenata koristi MasterCard karticu „Veliko srce“, biće obezbeđena veća podrška za bolje detinjstvo dece u Srbiji.

Povezana vest:  Naučnici: Spavajte u bilo kom položaju, ali bar sedam sati