SATIN HAIR 3 AIRSTYLER

Braun samoinicijativno povlači ograničeni broj proizvoda Braun Satin Hair 3 Airstyler

Kao meru predostrožnosti, Braun danas objavljuje dobrovoljno povlačenje ograničenog broja proizvoda Braun Satin Hair 3 Airstyler. Povlačenje je pokrenuto, jer jedna posebna serija pomenutog proizvoda ne ispunjava visoke standarde Braun kvaliteta, i može predstavljati bezbednosni rizik za potrošače. Nijedna druga grupa proizvoda, osim sa kodom 021 nije obuhvaćena ovim povlačenjem.

Povezana vest:  Snažna poruka brenda NIKE

Braun sistem obezbeđenja kvaliteta je konstatovao povećan broj incidenata prilikom odvajanje drške proizvoda čime nastaje mogućnost za povećanu izloženost kabla za napajanje. Oštećeni proizvod može se identifikovati preko koda „021“ utisnutog na dršku proizvoda Braun Satin Hair 3 Airstyler. Kako bi identifikovali kod, potrošači se mole da prate korake iz sledećeg uputstva:

Povezana vest:  Saveti Prof dr Tomislava Jovanovića: Gubite kilograme, a zadržite vitalnost i zdravu kožu uz Mivelu

1. Isključite uređaj iz struje i uverite se da je Braun Satin Hair 3 Airstlyer. Naziv “Braun Satin Hair 3″ štampan na drški aparata kao što je prikazano.

2.Pronađite identifikacioni kod  „021“ utisnut na dršku proizvoda na dnu informacionog panela.

Potrošači sa oštećenim proizvodom se mole da ne koriste proizvod i da kontaktiraju lokalni Braun korisnički pozivni centar (+381 11 220 5300, radno vreme 9 – 17 od ponedeljka do petka) kako bi dobili instrukcije za zamenu proizvoda.

Povezana vest:  Smirnoff brend ambassador i majstor miksologije Kendži Džesi prvi put u Beogradu!

SATIN HAIR 3 AIRSTYLER_1Preduzimanje ove mere predostrožnosti, dobrovoljno povlačenje ograničenog broja proizvoda, ističe da Braun ostaje u potpunosti posvećen obezbeđenju najviših standarda kvaliteta za svoje proizvode. Braun se izvinjava zbog eventualnih neprijatnosti izazvanih ovim povlačenjem.