Sanja_Obradovic_i_Slobodan_Jolovic

Apatinska pivara i Dragačevski sabor trubača u Guči produžavaju saradnju: Nastavak saradnje dva najpoznatija srpska brenda!

Apatinska pivara će obnoviti Ugovor o generalnom sponzorstvu sa Dragačevskim saborom u Guči za naredne tri godine. Ovim ugovorom po četvrti put potvrđena je uspešna saradnja između dva najpoznatija srpska brenda, Jelen Piva i Dragačevskog sabora u Guči. Tradicionalni, 51. Sabor održaće se od 8. do 14. avgusta 2011. godine, a Apatinska pivara priprema brojna iznenađenja za saboraše:

Povezana vest:  LINDEX I KUPCI UDRUŽENI U BORBI PROTIV RAKA DOJKE

-Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo saradnju sa organizatorima Dragačevskog sabora produžiti na još tri godine. Četvrtu godinu za redom smo ponosni partneri Dragačevskog sabora, sa našim vodećim brendom Jelen Pivom. Svake godine sabor u Guči je centar dobre zabave i tradicionalnih vrednosti naše zemlje, i beleži sve veći broj posetilaca iz svih krajeva sveta. To je upravo slika Srbije koju Jelen Pivo i Dragačevski sabor žele da pošalju u svet. – istakla je Sanja Obradović, brend menadžer za Jelen Pivo.

Povezana vest:  CHIPPENDALES POZIVAJU DAME NA SEKSI KONCERT

Apatinska pivara će i ove godine u okviru Dragačevskog sabora u saradnji sa MUP-om Srbije nastaviti društveno odgovornu akciju “Kad pijem ne vozim”, sa ciljem da se podstakne svest posetilaca o odgovornoj konzumacili alkohola, odgovornosti prema sebi i drugima i bezbednoj vožnji.

Podsećamo, da je Apatinska pivara generalni sponzor Dragačevskog sabora od 2008. godine, kada je spoj kvalitetnog ukusa i tradicionalnog zvuka učinio Dragačevski sabor trubača i Jelen Pivo idealnim partnerima, koji svake godine privlače veliki broj posetilaca kako iz zemlje tako i iz inostranstva.

Povezana vest:  U četvrtak 10. avgusta otvaranje robne kuće IKEA