FLASH MOB 2

Zajednički „fleš mob“ples na pariskoj avio smotri Le Burže kao podrška zapošljavanju u kompaniji Airbus

Na otvaranju Međunarodnog avio-mitinga u Parizu – Le Burže zaposleni u kompaniji Erbas okupili su se na pisti ispred hangara i izveli zajednički „fleš mob“ ples čime su privukli pažnju prisutnih posetilaca. U performansu je učestvovao veliki broj zaposlenih i volontera iz celog Erbasa koji su iznenadili posmatrače svojim neočekivanim  plesom. Nakon performansa razigrani plesači vratili su se nazad među publiku.

Povezana vest:  Modni fotograf Pavel Surovi priredio spektakl o kome će se još dugo pričati

Kompanija Erbas planira da u toku ove godine zaposli više od 3 000 talentovanih ljudi iz celog sveta i nudi više od 2 500 mesta za praksu širom sveta.

Od 20. do 25. juna serija foruma i radionica na avio-mitingu pružila je priliku onima koji traže posao da razgovaraju o karijeri sa inženjerima, stručnjacima i službenicima sektora za ljudske resurse u kompaniji Erbas. Šanse za posao, između ostalog, stvorili su i razvojni programi A320neo i A350 XWB.

Povezana vest:  Barcaffe Barista Cup u znaku dama

Ključni uslov za dobijanje posla u  pogonima Erbasa je stručnost u oblastima poput strukturnog i sistemskog inženjeringa. Takođe, ljudima sa diplomom poslovnih škola i univerziteta, kao i iskusnim profesionalcima, mogućnosti se otvaraju u odeljenjima nabavke, finansija, ljudskih resursa, strateškom planiranju, marketingu i prodaji.