mladi_lideri

Dodela nagrada za 30 najboljih srpskih preduzetnika

Nagrade za trideset najuspešnih preduzetnika dodeliće se na trećoj međunarodnoj konferenciji mladih lidera iz dijaspore koja će se održati 15tog i 16tog jula 2011. godine.

Promovišući omladinsko preduzetništvo i ove godine biće proglašeno trideset lidera iz Srbije i njene dijaspore. Beograd će u julu postati inkubator ideja mladih preduzetnika. Nagradjuje se preduzetnički duh srpske internacionalne poslovne zajednice, kao i Srbi koji su postigli značajan uspeh, a mladji su od 30 godina.  Dvodnevna međunarodna konferencija mladih lidera dijaspore u okviru koje je i dodela nagrada će okupiti buduće lidere iz 26 zemalja koji predstavljaju omladinu sa pet kontinenata. U periodu od 15. i 16. jula u Sava Centru će mladi sa svih fakulteta, iz poslovnog sektora, vlade, nevladinih organizacija, obrazovnog i kulturnog sektora učestvovati na ovom skupu sa ciljem da se prošire njihove perspektive u preduzetništvu, obrazovanju i liderstvu.  Kandidati koji učestvuju u kvalifikaciji za nagradu se ocenjuju na osnovu tri kriterijuma: postignuća vezana za karijeru, rast i razvoj strategija, profesionalnu stručnost i uključenost u zajednicu i dobrotvoran rad.

Povezana vest:  "Ledeno doba uživo" u Areni na srpskom jeziku

Za kvalifikaciju je potrebno: poslati CV, kratku biografiju i sliku na [email protected] do 30. juna 2011.

Projekat su podržali Privredna Komora Srbije, Privredna Komora Beograda, Vip mobile, CMS Reich-Rohrwig Hainz, Bel medic, NOA i mnogi drugi.

Objava dobitnika nagrada: 15.jula 2011. godine u 19.30h na prijemu u okviru konferencije