ESSENTIELLES_GAMME_

Vichy Essentielles – bogatstvo ruže za esencijalnu negu

ESSENTIELLES_duo_1Za sve ljubitelje ružinih cvetova stručnjaci Laboratorija „Vichy“ već neko vreme razvijaju liniju Essentielles. Bogatstvo ruže koristilo se još u antička vremena, a i danas je veoma cenjena zbog njenog vlažećeg i umirujućeg dejstva.

Cvetovi ruže sadrže polifenole, antioksidante koji imaju funkciju zaštite cvetova ruže od spoljašnjih uticaja, čime obezbeđuju njihovu prirodnu svežinu. Imaju i sposobnost vezivanja za receptore materija koje prouzrokuju inflamaciju i usporavaju otpuštanje inflamatornih indikatora, zbog čega deluju umirujuće. Proizvodi iz linije Essentielles testirani su pod dermatološkim nadzorom i deluju hipoalergeno. Osim polifenola iz ruža (umiruju i štite), obogaćeni su i karite buterom (hrani), glicerinom (vlaži), alantoinom (leči), vitaminom E (štiti od slobodnih radikala) i termalnom vodom „Vichy“ (umiruje, jača i regeneriše). Lagana tekstura bez parabena brzo se apsorbuje u kožu i pruža potpunu zaštitu i tokom leta.

Povezana vest:  Dan zaljubljenih - Pravo vreme za poklone od srca

Essentielles – hranjiva nega za svaki tip kože

Linija proizvoda Essentielles oduševljava i najzahtevnije korisnice, a namenjena je svim predstavnicama nežnijeg pola koje žele vlažeću negu za telo i lice za zaštitu od spoljašnjih uticaja, bez obzira na godišnje doba. Svakodnevno korišćenje proizvoda Essentielles sa ekstraktom ruže vlaži i umiruje kožu i vraća joj sjaj.

Povezana vest:  NEODOLJIVI 3 FREE LAKOVI ZAVLADALI ZAGREBOM

ESSENTIELLES_duo_2Proizvodi linije Essentielles testirani su pod dermatološkim nadzorom. Efikasnost delovanja dokazana je na osnovu rezultata istraživanja koja su pokazala da su proizvodi Essentielles odgovarajući i za osetljivu kožu i lečenje suve kože pošto je vlaže, štite i vraćaju joj sjaj.

Na raspolaganju su u ovlašćenim apotekama. Više informacija možete da nađete na: www.essentielles.si.

Ovog leta linija Essentielles iznenađuje promotivnim paketom u dvema varijantama:  Essentielles mleko za telo (200 ml) i Essentielles gel za tuširanje (400 ml) ili Essentielles gel za tuširanje (200 ml) i Essentielles mleko za telo (400 ml).

Povezana vest:  Devet predloga za pripremu ukusnih obroka na putovanju

Preporučena MC za paket je 1246 DIN