tuborg_ultimat_summer_sound

TUBORG ULTIMATE SUMMER

Zakintos – prva destinacija Tuborg lanca zabave!

Prvo merenje Tuborg lanca zabave održaće se 1. jula 2011 na beogradskom splavu Sound sa početkom u 20:00.

Tri ekipe sa najdužim lancem od Tuborg alkica dobiće put na Zakintos, kao i VIP karte za muzički festival EXIT. Finale ovog takmičenja, u sklopu događaja Tuborg Ultimate Summer, održaće se 1. avgusta, kada će četiri najbolje ekipe dobiti putovanje u Funhouse na ostrvu Ibica.

Povezana vest:  Gnevni "gladijatori" popeli se na Koloseum u znak protesta

Ovo nesvakidašnje takmičenje u okviru Tuborg Ultimate Summera privuklo je veliki broj takmičara na najpoznatijoj društvenoj mreži Facebook. Svi oni koji žele da prisustvuju prvom merenju , treba da ponesu sa sobom lanac zabave i pokažu ga na ulazu, a tom prilikom će dobiti IBIZA majicu sa imenom svoje ekipe kao i gratis TUBORG.

Ekipe sa najdužim lancem će moći da se odluče da li će prihvatiti nagradu (letovanje na Zakintosu) ili će nastaviti da se takmiče do 1. avgusta kada će, nakon ponovnog merenja, biti objavljeni dobitnici puta na Ibicu. U svakom slučaju, najvrednije ekipe će (bez obzira da li idu na Zakintos ili nastavljaju takmičenje) dobiti komplete karata za EXIT.

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2013., U Ćupriji za novogodišnji koncert i rasvetu 5,5 miliona dinara

Tuborg je brend koji se oduvek vezivao za dobru muziku i važne muzičke događaje u Srbiji. U nastavku leta, u sklopu Tuborg Ultimate Summer događaja, domaća publika će imati prilike da uživa i u koncertima benda Whitesnake, izvođača Davida Guette, ali i nastupima svih muzičkih velikana koji će nastupiti na jednom od najvećih i najpopularnijih svetskih festivala EXIT. Jer, gde je Tuborg, tu je i zabava!

Povezana vest:  Deseto izdanje noćne magije