severina

Šta je zajedničko Severini, Matjažu Smodišu i HNS-u – TERME ČATEŽ!

2011. godina je godina značajnih godišnjica:  20 godina Termalne rivijere …U dvadesetak proteklih godina Terme Čatež posetile su brojne poznate  ličnosti. Svaka  njihova  poseta  stvarala je nove priče koje uveseljavaju, privlače i povezuju verne goste, čitaoce, gledaoce….Novo povezivanje unutar termi omogućuje novi sagrađeni hodnik između hotela Čatež i hotela Toplice a ulepšan je sa  mnošto prelepih slika koje predstavljaju proizvode i usluge Termi Čatež. A tu su i poznata imena sa kojima su zapolseni u termama ispisivali samu  istoriju Termi Čatež. »ČATEŠKI  HODNIK SLAVNIH« posetili su Hrvatski fudbalski savez sa Nikolom Jurčevićem, Vlatkom Markovićem i Davorom Gavranom, košarkaš Matjaž Smodiš i hrvatska diva Severina.

Povezana vest:  TMF dobio Čistu sobu zahvaljujući inicijativi 17 kompanija

hodnik_slavnih
Zajedno beležimo uspehe

S Hrvatskom fudbalskom reprezentacijom terme Čatež su uspostavile lepu saradnju koja je prerasla u druženje sad već i duže od decenije.

-Njihova prepoznatljivost pomogla nam je u dolasku novih gostiju – brojnih sportskih ekipa.- stoji u saopštenju uprave.

U zagrljaj termalnih voda terme su ugostile najveću i najvišu košarkašku zvezdu slovenske košarke – Matjaža Smodiša. Matjaž Smodiš nije samo veliki čovek već je i čovek velikog i otvorenog srca, što je i pokazao kroz kamp za decu, koji se u dva termina odvija i ove godine u Termama Čatež.

-Severinu smo ugostili kao pravu zvezdu u pravom smislu te reči. Naša saradnja je najmlađa od svih i vezana je za 20-godišnjicu Termalne rivijere a povezani smo i na više drugačijih načina. Kod nas je plivala, opuštala se u wellness centrima, unajmila kućicu, a zajedno smo napisali još po koju priču. – ističe se u saopštenju.

Povezana vest:  Tradicionalan italijanski prestiž u XYZ Premium Fashion Store-u

-Kod izbora imena bili smo zahtevni i sa svima smo povezani pričama. Mnogo je još slavnih ličnosti koje dolaze u Terme Čatež, da popiju kafu, probaju čateški sladoled, odigraju ili održe koncert a najčešće dođu na odmor nakon poslovnih obaveza. Uverena sam, da će se dosadašnjim zvezdama u hodniku slavnih uskoro i pridružiti nova lica – rekla je  izvršna direktorka za marketing i prodaju Alenka Mokrovič Pogačar.

pesceno_igrisce

Novo peščano igralište

S prvim letnjim danima gosti se mogu, na peščanom igralištu kod indijanskog sela, takmičiti u odbojci ili čak rukometu na pesku. Kako to može izgledati  »vruće na pesku« pokazale su dve ekipe devojaka iz italijanskog odbojkaškog kluba i tako još dodatno podigle temperaturu letnjeg druženja. Druženje se odvijalo uz osvežavajuća pića i kanapee na ugodnoj terasi PRI KAPITANU.

Povezana vest:  Zavod za intelektualnu svojinu Republike Srbije obeležava Svetski dan intelektualne svojine 26. aprila

Udobnost boravka u obnovljenom hotelu Terme****

Ovih dana u potpunosti završavamo ovogodišnji projekat adaptacije i proširenja smeštajnih kapaciteta u hotelu Terme****. Ukupno če gostima biti na raspolagnju 212 soba i 14 apartmana. U novim sobama gosti mogu gosti uživati već od Uskrsa, a ovo je ujedno i NAJ-izbor za vruče ljetne dane i odmor na naj destinaciji ovog ljeta – u Termama Čatež. Projekt je sufinansiran sa nepovratnim sredstvima Europskog sklada za regionalni razvoj.