petgance-b

PETGANCE – Izbor za najelegantnijeg kućnog ljubimca 2. jula u Delta Cityu

Po čemu je poseban vaš ljubimac? Da li je njegov zaštitni znak neodoljiv pogled, veseo karakter ili graciozan stav ? Ili možda elegantna pojava ? Ako je odgovor na poslednje pitanje potvrdan, Petgance je pravi izbor za vas i vašeg ljubimca.

Delta City, emisija Klinika vet i Biogance vas pozivaju da učestvujete i budete deo Petgance – Izbora za najelegantnijeg kućnog ljubimca 02. jula u Delta City-u sa početkom u 15. časova.

Povezana vest:  MIKSEROV "DESIGN MARKET" U ZNAKU JESENI

Nakon dva meseca glasanja za elegantne kandidate dobili smo finaliste- deset pasa i deset mačaka, a 02. jula saznaćemo ko će od njih poneti laskave titule Najelegantnijeg psa i najelegantnije mačke.

Ako i vaš ljubimac ima pojavu kojoj se ne može odoleti pozivamo vas da na veliko druženje i zabavu u Delta City-u gde vas očekuju profesionalni grumeri, kokteli, revija svih ljubimaca na kojoj će se ocenjivati zajednički nastup ljubimaca i vlasnika – „Super klempa“, „Muž i žena“, „Mikro šampion“, „Gulivera“, „Najsladji pogled“, ‘’Ekstra čupavko“, ‘’Jedan jedini’’, ‘’Super kadža’’ ‘’Srpski šir kan’’, ‘’Nemirko’’, ‘’Najlajavko’’, ‘’Cica zavodnica’’, ‘’Dizel boy i dizel girl’’, ‘’Ljuti Rambo’’, ‘’Naj deka i naj baka’’, ‘’Bebi bum’’, ‘’Super lokna’’, ‘’Lenjivko’’, ‘’Stanlio i Olio’’, ‘’Ekstra repić’’ i pokloni za vaše male prijatelje.

Povezana vest:  E-trgovina u Srbiji udvostručena tokom korone

Prijave za dolazak i više informacija o Izboru za najelegantnijeg ljubimca, možete pronaći na Facebook strani Petgance.