Angel star 1

ODRŽANO FINALE IZBORA NIVEA ANGEL STAR U DELTA CITYJU

Finale Nivea angel star izbora za nova lica, u organizaciji modnog studija Click i magazina Joy, održano je sinoć u šoping molu Delta City.

Pobednica ovogodišnjeg izbora je Nađa Gavrilović, dok su drugo, odnosno, treće mesto osvojile Sonja Pavlica i Monika Đokić. Sve tri devojke očekuje snimanje editorijala i naslovne strane za najpopularniji magazin među mladima „JOY“, učešće na revijama jesenjeg Fashion Weeka i profesionalni ugovor sa modnim studiom „Click“. One su ovom prilikom nagrađene i platnim karticama u vrednosti od 1.000, 500 i 300 evra.

Povezana vest:  Moja Kravica mleko za miran san - prirodni mlečni kompleks za laku noć

Najuspešnije među 20 najlepših devojaka, koliko ih je ušlo u finale, birali su predstavnici stučnog i modnog žirija, koji su činili Nenad Radujević, direktor modnog studija Click,  Milica Milić, direktorka korporativnih komunikacija & PR Color Press Grupe, Bojana Kesić, urednica Ekskluziva kao i predstavnici sponzora.

Podsetimo, „modni karavan“ sastavljen od stručnjaka modnog studija Click i magazina Joy,  obišao je veliki broj gradova u Srbiji, u potrazi za budućim zvezdama modnih magazina i manekenskih  pista. Za nekoliko meseci, više od 1.000 devojka prošlo je kastinge, a za 20 najlepših,  bila je obezbeđena profesionalna obuka i priprema za finalno takmičenje.

Povezana vest:  Konačno smo dočekali otvaranje Maybelline New York škole šminkanja by Aleksandar Đikić (FOTO)