Zreo za ljubav

VeridbaRadio S i najslušaniji dnevni show „Dan sa Natalijom“ došli su na ideju da slušaocima pričine pravi mali reality program putem radija. Na Dan zaljubljenih 14.februara, slušaoci Radija S podeliće sa onim koji je ZREO ZA VERIDBU jedan od najbitnijih događaja u životu.

Naime, u show-u pod nazivom “Zreo za veridbu” traži se jedan slušalac koji je dovoljno zaljubljen, smeo i zreo da dodje u radio i da uživo u programu izjavi ljubav svojoj devojci. Od tog slušaoca će se tada sa nestrpljenjem očekivati da devojci postavi pitanje: “Da li želiš da se udaš za mene?” Čekajući odgovor, voditeljka će podizati tenziju u programu postavljajući im pitanja iz kojih će slušaoci moći da saznaju o kakvom je paru reč, koliko su u vezi, gde su se i kada upoznali i da li priredjuju jedno drugom iznenadjenja. 

Povezana vest:  Lejdi Gaga uporedila gejeve sa "najboljim parčetom mesa"

Za njega koji je ZREO ZA VERIDBU i njegovu izabranicu organizatori su pripremili vredne poklone. Budući mladenci će dobiti verenički prsten i sedmodnevni boravak na Kopaoniku. Neće izostati ni 101 ruža i još mnogo detalja. U Radiju S se svi nadaju pozitivnom odgovoru devojke. 
– Mislim da je ovo odličan show za sve nas! Prvenstveno za one momke koji su imali u planu da zaprose svoje devojke pa na ovo gledaju kao na veliki izazov i proveru svoje velike ljubavi. Za mene kao voditelja show-a ovo će biti prilika da, bez obzira na odgovore i reakcije koje će uslediti kako od zaprošene devojke tako i od hrabrog momka, pokažem da sam spremna na sve! Kakav god ishod bio, cilj je da bude zabavno onima koji slušaju, zar ne?! To ne smemo da zaboravimo. Ali ja nestrpljivo čekam i verujem da ću “kumovati” jednoj neobično lepoj ljubavi. – kaže Natalija Milosavljević, voditeljka najslušanijeg radija u Srbiji. 
Show “Zreo za veridbu” je na programu Radija S u nedelju, 14.februara od 13h. Organizatori će dan ranije odabrati jednog od prijavljenih kandidata. Pored poklona za verenike Radio S i Natalija su pripremili mnošto nagrada za ostale zaljubljene slušaoce koji budu pratili show “Zreo za veridbu”. 

Povezana vest:  Još jedna zlatna medalja iz Amerike Teslinom narodu