mama park na adi 0000111

Otvoren MAMA parka na Adi Ciganliji

 

Danas je na Adi Ciganliji, treću godinu za redom u organizaciji magazina MAMA i JP „Ada Ciganlija“ otvoren MAMA park, jedinstveni prostor za roditelje i decu. Otvaranju su, pored gostiju parka, prisustvovali i  Ljiljana Jovčić, gradski sekretar za dečju zaštitu i  Zoran Gajić, direktor JP „Ada Ciganlija“. Otvaranje je proteklo u veseloj atmosferi igre i druženja, a za dobru zabavu pobrinuli su se animatori pozorišne trupe ZOZO.

-Mama park je, praktično vrtić pod vedrim nebom, u kojem deca, ali i roditelji, mogu da se sjajno zabave i nauče mnoge korisne stvari. Ovde se radi sve ono što se radi i u ostalim ondaništima – uče se jezici, peva se, igra, crta, ali na opušteniji način, u prelepom okruženju zelenila Ade Ciganlije – rekla je Ljiljana Jovčić, gradski sekretar za dečiju zaštitu.

Povezana vest:  Poznate ličnosti humane cele sezone u klubu Mr Stefan Braun (FOTO)

MAMA park je deo zelene površine na Adi, u blizini najposećenijeg dečijeg igrališta, iza restorana Jezero. U ovom parku deca i roditelji će svakodnevno moći da učestvuju u raznim aktivnostima kao što su  plesna škola, škola engleskog jezika, škola lepog govora, kreativne radionice, korektivna gimnastika, joga za trudnice, fitnes programi, zumba ples, porodične masaže, škola roditeljstva i mnogi drugi.

Povezana vest:  Izaberi originalnu kombinaciju i osvoji Vespu na velikom adidas Originals Party –ju!

-Pored velikog broja bespaltnih programa koji su u ponudi ovog leta, ovo je još jedan projekat na Adi Ciganliji u čijoj realizaciji zajednički učestvuju privatni i javni sektor. Njegov cilj je da najmlađi Beograđani i njihovi roditelji kvalitetno provedu slobodno vreme u prirodi, i da od malena kroz razne edukativne programe steknu navike u očuvanju fizičkog zdravlja. Činjenica da MAMA park postoji već tri godine je pravi pokazatelj da smo ovim projektom zaista ponudili kvalitetne programe našim sugrađanima i interesantno leto na Adi Ciganliji – rekao je Zoran Gajić direktor JP „Ada Ciganlija“.

Povezana vest:  Dovoljne su samo tri - velika Najlepše želje nagradna igra

Park će biti otvoren od 04. jula do 26. avgusta 2009. godine. Aktivnosti će biti organizovane u periodu od 10 do 12 časova i od 17  do 19 časova radnim danom, a vikendom i  od 14 do 20 časova.

mama park na adi 0000112