Veliki Festival manifestacija i destinacija “Beogradski Manifest” će i ove godine od 27. do 29. maja otvoriti kapije Beogradske tvrđave i Gornji Grad pretvoriti u centar najbolje zabave u regionu.

Festival će biti podeljen u više od 10 zona koje u toku dana nude bogate sadržaje za celu porodicu, dok su večeri rezervisane za muzičke koncerte.

Svakoga dana od 10 časova posetioci će imati priliku da se na jednom mestu upoznaju sa programima najboljih manifestacija u zemlji, ali i sa najzanimljivijim destinacijama i turističkom ponudom za predstojeću letnju sezonu. U Svetu dobre hrane kulinarske specijalitete će pripremati najbolji kuvari gastronomskih festivala. U bioskopu na otvorenom biće predstavljena najnovija filmska ostvarenja i programi filmskih festivala, dok će na Plesnoj livadisvoje umeće pokazati najbolji igrači festivala igre, plesnih i baletskih škola. Mališanima je posvećena posebna pažnja i oni će tokom celog dana moći da gledaju pozorišne predstave, nastupe dečijih horova, da uživaju u jahanju konja i učestvuju u brojnim radionicama i igrama.

Povezana vest:  Uz slogan „Vreme je za promene!" Serbia Fashion Week pomeren za maj

U olimpijskoj godini u Sportskoj zoni će biti predstavljene olimpijske sportske discipline i posetioci će moći da učestvuju u raznim takmičenjima. Takođe ćemo predstaviti i naše olimpijce, što će biti jedinstvena prilika da im poželimo sreću pred odlazak u Rio de Žaneiro.

Prošle godine “Beogradski Manifest” je po prvi put u Beogradu organizovao Festival balona i Festival vatrometa, što je izazvalo oduševljenje brojnih posetilaca. I ove godine će samo posetioci „Beogradskog Manifesta“ biti privilegovani da prisustvuju još većoj čaroliji.

Povezana vest:  Za čvrstu, zdravu i prirodno preplanulu kožu 365 dana u godini prepusti se NIVEA Q10 losionima za telo

Svako veče „Beogradski Manifest“ će se pretvoriti u veliki muzički festival, jer će na Kultur šok bini biti održani brojni koncerti renomiranih bendova različitih muzičkih pravaca, a Tradicional bina će biti rezervisana za izvođače tradicionalne i etno muzike. Tri večeri odlične muzike za svačiji ukus.

Svi sadržaji ovog savremenog i konceptualno svestranog festivala su besplatni, a plaća se samo ulaz na festival, s tim što je ulaznica ujedno i vaučer za konzumaciju na festivalu.

Da bi omogućili svima zainteresovanima da na vreme i po povoljnijoj ceni kupe ulaznice, od 5. maja će na svim prodajnim mestima DD Ticketsa početi pretprodaja ograničenog broja ulaznica za sva tri dana festivala. Naime, samo prvih 2000 posetilaca će moći da kupi trodnevnu ulaznicu po ceni od 999 dinara. Ova ulaznica će na festivalskom ulazu biti zamenjena narukvicom, koja će posetiocu omogućiti dva ulaska na festival u toku dana, i to do 17h i od 18h, zavisno od programa koji posetilac želi da prati, a takođe će važiti i kao vaučer za konzumaciju na festivalu.

Povezana vest:  Plazma i Zimska Bajka: Osetite čaroliju i uživajte u ukusima novogodišnjih praznika

Sa svim sadržajima koje festival “Beogradski Manifest” nudi, Kalemegdan će biti idealna destinacija za Beograđane svih generacija koji žele nesvakidašnji vikend provod za sva čula, dok će gostima i turistima pružiti nezaboravan doživljaj naše prestonice.

Sve zanimljivosti i informacije o festivalu mogu se pratiti i na facebook strani festivala: Beogradski Manifest