Syrene

Syrine brijači – Sirene su među nama

Nakon što je Internetom prostrujala vest, praćena video zapisima, o tome da se na beogradskom kupalištu Ada Ciganlija pojavila sirena, misterija je napokon otkrivena! Ona se zaista pojavila u Beogradu, ali u vidu Supermax-ovog sirenizovanog brijača Syrine, čija posebnost jeste u tome da je jedini ženski brijač koji ima usavršenu tehnologiju sa 4 sečiva. Ovaj proizvod je predstavljen na splavu ’’Goga’’ u ’’morskoj’’ atmosferi, uz ples sinhronih plivačica, zvuke benda Replay, dok je moderator  bila popularna voditeljka Marina Kotevski. Promociju su propratili Vlada Stanojević, tv vodititelj, Lazar Sakan, tv voditelj, Olja Crnogorac, tv voditeljka i brojni predstavnici medija.

Povezana vest:  Boris Banović, poznati hrvatski dizajner i TV lice predstavio najnoviju kolekciju po prvi put u Srbiji

Promocija Syrine počela je mini intervjuima koje je Marina Kotevski pravila sa ’’očevicima’’ sireninog pojavljivanja u beogradskim vodama a zatim i sa jednom od sireninih kostimiranih beogradskih sledbenica. Nakon plesa sinhronih igračica posetioci su imali prilike da vide i do tada neobjavljen video zapis kojim je misterija sirene razjašnjena. Na njemu je prikazana lepa devojka u Syrine majici sa perajima kako izlazi iz vode. Brijač Syrine je novi ženski elegantni saučesnik u večitoj borbi za lepim i glatkim nogama. Njegova posebnost jeste u tome da je jedini ženski brijač koji ima usavršenu tehnologiju sa 4 sečiva. Syrine vašu kožu čini lepšom, glatkom i čistijom, bez neugodne iritacije.

Povezana vest:  FOODPANDA I DONESI.COM OBJAVLJUJU PARTNERSTVO

Supermax je kompanija sa tradiciju koja datira od 1949. godine i proizvodi brijače za jednokratnu upotrebu, zatim one sa duplim sečivom kao i sisteme za brijanje i sredstva za ličnu higijenu. Drugi su najveći proizvođač brijača na svetu i prisutni su u 140 zemalja sveta. Važno je pomenuti da je Supermax prvi lansirao trostruko sečivo, kao i četvrostruko sa zamenljivom baterijom. Vrhunska tehnologija i dizajn su svojstveni proizvodima kompanije Supermax, u šta se od sada i lično možete uveriti. Nerđajući, veoma kvalitetan čelik u kombinaciji sa gornjim slojem platine i uvek novim i zanimljivim dizajnom zaista vam garantuje najbolje rezultate.

Povezana vest:  Magic Night 2010!

Kompanija Supermax je veoma aktivna i cenjena na svetskom tržištu a pored svojih proizvoda poznati su i po sponzorskom učešću u nekim od najvažnijih svetskih događaja u domenu zabave kao što su prestižna svetska golferska takmičenja ali i  koncerata popularnih izvođača kao što su Šakira, 50 Cent, Aerosmith…