nole_ljubi_pehar_vimbldon

U Beogradu počelo slavlje u čast Novaka Đokovića

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i pobednik Vimbldona sleteo je na beogradski aerodrom gde se obratio novinarima, a potom je krenuo prema centru grada da proslavi sa svojim zemljacima.

Novak je na aerodromu rekao da mu je danas „najlepši dan u karijeri“ kao i da se osećanja nisu mnogo promenila u odnosu na jučerašnji dan.

Povezana vest:  FED KUP, Srpske gracije otputovale u Belgiju

-Isto se osećam kao posle pobede. Nije bilo dovoljno vremena da sve analiziram, slavlje tek predstoji. Sustigao me je umor, ali sam veoma uzbuđen što sam došao da sa svojim narodom proslavim titulu – rekao je Đoković nakon čega je deelio autograme i potpisivao se na loptice.

On je dodao i da je ostvario životni cilj još pre finala kada je postao broj jedan.

Povezana vest:  Kvitova predvodi Čehinje u finalu Fed kupa protiv Nemačke

-Lagao bih kada bih rekao da je bilo drugačije. Pristupio sam finalu kao i svakom drugom meču nezavisno da li sam broj jedan ili ne. Odigrao sam najbolju partiju kada je trebalo. Sada nam predstoji mali odmor, slavlje i okrećemo se Davis kupu i drugom delu sezone – istakao je Novak na mini konferenciji na aerodormu.

Povezana vest:  ATP MAJAMI, U četvrtfinalu Đoković, Nadal, Federer...

Organizatori dočeka, Family sport, pripremili su jedan otvoreni autobus sa velikim poterom Đokovića, tako da se očekuje da srpski teniser sa najbližima na njemu prokrstari Beogradom do Doma Narodne skupštine. U centru grada već sada je uzavrela atmosfera i sve je spremno za početak slavlja, a Nole samo što nije stigao.