Kate_Midlton_GettyImages_109403463

Britanska princeza Kejt jedva čeka da postane mama!

Vojvotkinja od Cambridgea progovorila je o svojim nadama da zasnuje porodicu kad je upoznala oca lepe dvogodišnje devojčice Rafaele, britanskog ekspatriota Dejvida Četera tokom šetnje Kvebekom. Kad je Četer zaželio vojvotkinji svako dobro u naporima u zasnivanju porodice, ona mu je zahvalila rečima: ‘Da, i ja se nadam.’

Povezana vest:  Pažljivo negujte kožu vaših mališana u zimskim mesecima

To je prvi put da je Kejt javno progovorila o tome da želi decu, iako je njen suprug Vilijam više puta ponovio da bi želeli da imaju decu.

Ako sledi kraljevski ritam, mogla bi roditi prestolonaslednika pre aprila iduće godine. Vilijam je rođen 21. juna 1982 , oko 11 meseci nakon što su se njegovi roditelji princ i princeza od Walesa venčali u julu 1981. I kraljica Elizabetha rodila je Čarlsa 14. novembra 1948, nešto manje od godinu dana nakon udaje za vojvodu od Edinburgha u novembru 1947.

Povezana vest:  Beč 11. put nabolji grad za život na svetu

Kejt je u Kanadi svojim šarmom osvojila podjednako mlade i stare na kraljevskoj turneji u Kanadi koja ih je dovela do Kvebeka.

Par je posetio kvebeški Turistički i hotelski institut u Montrealu u kojem su pokušali skivati birana jela na pravom malom masterchef kursu. U Kvebeku je Vilijam dočekan toplim aplauzom nakon što je održao kratki govor na francuskom jeziku zahvalivši publici na strpljenju zbog njegovog naglaska.

Povezana vest:  Sajam obrazovanja za osnovce u RODA Megamarketima