Sonja_Veljkovic

ODABRANO TROJE FINALISTA CHIPSY NACIONALNOG KONKURSA

Prva faza jedinstvenog nacionalnog konkursa „Koji je tvoj Chipsy ukus?“  u kojoj su svi zainteresovani mogli da šalju svoje duhovite i kreativne predloge ukusa i naziva ukusa uspešno je završena 15. juna!

Ceda_VilimonovicOd preko 120.000 pristiglih predloga stručni žiri je odabrao troje finalista koji će kao nagradu za ulazak u finale dobiti po 5.000 evra:

Čeda Vilimonović iz Vrnjačke Banje sa predlogom Chipsy ukusa sarme i duhovitim nazivom „Chipsy To Kevoo!“

Sonja Veljković iz Pirota čiji je predlog Chipsy ukusa bela vešalica sa duhovotim nazivom „O(t)kačeni Chipsyyy!“ i

Sonja Stanković iz Pančeva sa predlogom Chipsy sa ukusom kiselih krastavčića i duhovitim nazivom „Chipsy Kiselica”.

Čeda Vilimonović (29), otac sedmomesečne ćerke Milice i precizni mehaničar po zanimanju, kaže da mu se u vezi sa ovim konkursom najviše svidelo to što su svi koji su hteli da učestvuju mogli kreativno da se iskažu. „Ukus sarme sam predložio jer je to karakteristično naš ukus i pomislio sam da bi bilo baš dobro kada bi postojao Chipsy sa tim ukusom. Veoma sam srećan što sam jedan od finalista jer će sad svi moći da probaju Chipsy sa ukusom sarme, ali i zbog toga što sam jedan od troje odabranih od preko 120 000 pristiglih predloga.“

Povezana vest:  Galenika započinje novi investicioni ciklus sa fokusom na zaštitu životne sredine

Sonja Veljković (25), arhitekta koja će se uskoro udati za dečka sa kojim je zajedno i smišljala predloge ukusa i naziva kaže da je čak nekoliko puta slala predloge ukusa i naziva na ovaj konkurs. „Kao arhitekta, u struci sam učestvovala na raznim konkursima, ali ne i na konkursima ovog tipa, pa sam htela da se oprobam. Primarni motiv da pošaljem predlog bila je dnevna nagrada – HTC telefon, a ukus bele vešalice predložila sam jer inače volim to da jedem. Prijatelji su se oduševili kad su čuli da sam finalista i obećali da će glasati za mene kada u oktobru počne glasanje“, kaže sa osmehom ova finalistkinja.

Povezana vest:  Ana Marija Rosi pomogla fondaciji "Podrži život"

Sonja_StankovicSonja Stanković (36), majka dve ćerke Tamare (14) i Tijane (4), kaže da je upravo Tamara osmislila novi Chipsy ukus i dala mu duhovito ime i ističe da svi u kući vole kisele krastavčiće i da ih baš u trenutku kada je Tamari ideja pala na pamet nisu imali u kući, a svima su se strašno jeli. „Iako je predlog bio Tamarina ideja, ja sam prijavila ukus jer ona ima samo četrnaest godina. Kada su me pozvali iz Marba bila sam potpuno zbunjena jer nisam znala da li me zovu da nam zahvale na učešću ili da mi kažu da je naš predlog ušao u finale. Srećom, bilo je ovo drugo i svi u porodici smo oduševljeni ovim uspehom, pogotovo Tamara“, rekla je Sonja.

Povezana vest:  OTVOREN MIKSER HOUSE - BALKANSKI DIZAJN CENTAR U SAVAMALI

Troje finalista izabrao je stručni žiri u sastavu Zoran Kesić, TV voditelj, Vladimir Melentijević, vlasnik čuvenih beogradskih restorana »Zaplet«  i »Dijagonala«,  kao i predstavnici kompanije PepsiCo Dunja Ivanović, Suzana Kosarenko i Danilo Drobnjak, a kriterijumi za izbor ukusa su bili inovativnost, kreativnost i tehnološka izvodljivost proizvodnje predloženog novog ukusa.

Ukusi troje finalista naći će se u prodaji od 1. oktobra, a svi ljubitelji Chipsy-ja će imati priliku da do 15. decembra odaberu svoj novi Chipsy ukus tako što će probati tri nova ukusa koja budu ušla u finale i dati svoj glas jednom od njih. Vlasnik pobedničkog ukusa će kao nagradu osvojiti čak 3% od buduće godišnje prodaje pobedničkog Chipsy ukusa i 10.000 evra, dok druga i treća nagrada za ulazak u finale izose 5.000 evra.