Brigite Streler_loreal

Brigite Streler na čelu četiri filijale u regionu

Generalna direktorka kompanije L’Oréal Balkan sa sedištem u Beogradu, Brigite Streler (Brigitte Streller) je, posle šest uspešnih godina koje je provela na tom mestu, imenovana i za direktorku filijala u Sloveniji i Hrvatskoj – kompanija L’Oréal Adria i L’Oréal Slovenia. Gospođa Streler ostaje na čelu L’Oréal Balkana, te će i nadalje biti zadužena za Srbiju i Bugarsku, a ovog meseca na novoj poziciji preuzima dužnosti i u druge dve zemlje.

Povezana vest:  Igorov magični šou u nedelja, 27. Februara u Dom omladine Beograda u 12h

„Za mene će ovo biti zaista uzbudljivo novo iskustvo, i nadam se da ćemo nastaviti sa izuzetnim poslovnim uspehom. L’Oréal Balkan je uspešna filijala koja je dostigla visok nivo zrelosti kako na nivou poslovanja tako i nivou organizacije, tim u Srbiji je izuzetno profesionalan, samostalan i kreativan, i zaista ne sumnjam u buduća dostignuća“- rekla je Brigite Streler. „Ovo imenovanje mi pruža mogućnost da podelim ne samo svoje vreme, već pre svega iskustvo i najbolje prakse između Beograda, Sofije, Zagreba i Ljubljane, kako bi svaka od filijala dalje rasla i razvijala se na najbolji mogući način.“

Povezana vest:  Prodajni sajam dostignuća mladih

Brigite Streler je svoju čitavu profesionalnu karijeru, dužu od 22 godine, provela kao deo L’Oréal Grupe. Kao rođena Austrijanka se prvo pridružila L’Oréalu u Austriji, zatim se preselila u Pariz gdje je radila kao koordinatorka marketinških aktivnosti za Diviziju proizvoda široke potrošnje, koja uključuje brandove L’Oréal Paris, Garnier i Maybelline NY. 1995. godine je postala je direktorka marketinga Divizije proizvoda široke potrošnje u Austriji, a 1999. godine nastavila je karijeru kao generalna direktorka iste divizije. Od 2004. godine veoma uspešno upravlja L’Oréalom u Srbiji i Bugarskoj, a od 1. jula je svom dosadašnjem poslovanju dodala je i izazov upravljanja filijalama u Hrvatskoj i Sloveniji – L’Oréal Adria i L’Oréal Slovenia.

Povezana vest:  Najveća investicija za Start-up u Srbiji ikada