Ivica Djurdjevic, dobitnik priznanja 30under30

Ivica Đurđević, dobitnik priznanja “30 ispod 30”

Mladi Srbin iz Austrije, Ivica Đurđević, direktor marketinške kuće NOA iz Beča koja posluje u Srbiji dobio je priznanje kao jedan od trideset najboljih srpskih preduzetnika mlađih od trideset godina .

Pomovišući omladinsko preduzetništvo Privredna komora Beograda podržala je dodelu priznanja za trideset lidera iz Srbije i njene dijaspore.

Povezana vest:  COCA-COLA HELLENIC PRVI IZBOR STUDENATA SRBIJE

“Preduzetništvo je izazov. Od toga da počinjete sa svojim idealom, vizijom savršenog projekta do raznih prepreka koje vas ojačaju na tom putu. Najbitnije je naučiti kako oslobađate svoje unutrašnje sposobnosti. Danas nije dovoljno samo imati novac, već je ključ biti inovativan, imati  inicijativu, prepoznati prilike, brzo i logično zaključivati i otpočeti akciju ali i rizikovati” istakao je jedan od dobitnika nagrade Ivica Đurđević, direktor i osnivač NOA Advertising.

Povezana vest:  LOOK OF MUSIC – Schwarzkopf pokreće takmičenje na internetu za najbolji stil Evrope u susret izboru za pesmu Evrovizije 2011

“Ja sam se vratio u Srbiju da bih konačno imao priliku za pravi rizik ako analiziramo našu trenutnu situaciju, da bih doprineo boljoj pozicioniranosti naše zemlje u međunarodnim krugovima ali i otvorio nova radna mesta i tako pomogao mladim i kvalitetnim kadrovima. Pre svega, Srbiji su potrebne nove investicije i ljudi sa novim i neobičnim idejama koje će ih motivisati da daju svoj maksimum. Priznanje mi veoma znači ali pre svega to je priznanje mom timu koji me je nominovao, što je još jednom dokazalo da je timski rad ključ.” naglašava Đurđević.

Povezana vest:  Kea: manje dominantnosti veći uspeh