belville_naselje

Edukacija o bezbednoj vožnji u naselju Belville

Svi zainteresovani građani će u sredu, 20. jula sa početkom u 18 časova, na parkingu između zgrada Ciklama i Šeboj u naselju Belville, imati jedinstvenu priliku da prisustvuju treningu bezbedne vožnje koji će održati renomirani instruktori Nacionalne vozačke akademije (NAVAK).

Tokom treninga, instruktori će posetioce edukovati o načinima zaštite u saobraćaju, kao i snalaženju u nebezbednim situacijama. Trening će se sastojati od kratkog teorijskog dela, nakon čega će prisutni imati priliku da testiraju svoje vozačke sposobnosti na  simulatorima nepredviđenih situacija u kojima se vozači mogu naći za vreme putovanja.

Povezana vest:  Rekord: 10.000 Deda Mrazova trčalo u Liverpulu

Organizator događaja je kompanija Blok 67 Associates u saradnji sa Nacionalnom vozačkom akademijom.

Kako biste uvek bili informisani o događajima koji se održavaju u naselju Belville, pridružite se Facebook stranici: Belville Dobrodošli.

Naselje Belville se sastoji se od 1,858 stanova, 333 lokala, 2,143 garaže, garažnih mesta i parking mesta. Investitor projekta Belville, kompanija Blok 67 Associates d.o.o. je društvo čiji su osnivači kompanije Delta Real Estate i Hypo Alpe-Adria Banka Austrija.

Povezana vest:  Švajcarska softverska agencija najavljuje nova radna mesta u Srbiji