zivot_na_dorcolu

Održana modna manifestacija – Život na Dorćolu u Supermarket concept store-u

U Supermarket concept store-u održano je nesvakidašnje modno dešavanje – Život na Dorćolu, kao interpretacija dorćolskog lifestyle-a kroz modne kombinacije renomiranih modnih radnji i kreatora baziranih u ovom kraju Beograda.

Brojni posetioci imali su priliku da uživaju u modnoj reviji koja je, predstavljena kroz četiri dela, ilustrovala modne stilove za posete popularnim dorćolskim punktovima za izlaske – doručak u Elixiru, ručak u Dorian Greyu, večeru u Supermarketu i clubbing u Ander Baru. Predstavljeni su prepoznatljivi moderni komadi za dame od stila iz Quadre, glamurozni šik kreacija Suzane Perić, prefinjeni senzibilitet Skandinavije iz noovotvorene radnje Cream of Scandinavia (ex XM Showroom) i super stylish kombinacije sa izraženom crtom individualizma iz Supermarket koncept radnje. Modele nisu nosili profesionalni manekeni, već prijatelji i poznate ličnosti (poput Nevena Boškovića i Sandre Obradović) svakog od ovih brendova koji i u privatnom životu nose njihove modele.

Povezana vest:  8 načina da kontrolišete porcije koji sigurno daju rezultat

Među mnogobrojnim gostima, reviji su prisustvovali i Isidora Bjelica, Duška Jovanić, Karlo Zagorac, Vuk Brajović, Vesna Dedić, Dragana Ćosić, Milica Stojanović, Marko Nastić i mnogi drugi.