nove sprave u vrticu bambi - poklon Dijamanta

Dijamant poklonio nove sprave za igru vrtiću Bambi

Gradonačenik Zrenjanina Mileta Mihajlov i generalna direktorka kompanije “Dijamant” Slavica Kešelj u ponedeljak, 18. jula, svečano su otvorili deo igrališta vrtića “Bambi” koji je Dijamant u okviru akcije “Za lepše detinjstvo” opremio novim spravama za igru. U dogovoru sa Predškolskom ustanovom “Zrenjanin” najveća srpska uljara novim toboganima, klackalicama, ljuljaškama, vrteškama i penjalicama obradovala je mališane vrtića “Bambi”, koji je najbrojnija ustanova ove vrste u Zrenjaninu.

Povezana vest:  San svake savremene žene i muškarca

gradonacelnik Zrenjanina Mileta Mihajlov i generalna direktorka Dijamanta Slavica KeseljU cilju što bolje saradnje sa loklanom zajednicom u kojoj posluje, kompanija “Dijamant” ima u planu da u narednom periodu preuredi igrališta još nekoliko vrtića u Zrenjaninu.

U prisustvu dece iz vrtića “Bambi”, gradonačelnik Zrenjanina Mileta Mihajlov i  direktorka Dijamanta Slavica Kešelj, svečano su presekli crvenu traku ispred igrališta u kome zahvaljujući ovoj kompaniji, deca imaju mogućnost da se igraju na novim, a ne dotrajalim spravama kao što je to do sada bio slučaj.

Povezana vest:  Marko Janketić kao Baron Minhauzen za sve mališane u UŠĆE Shopping Centru

Osim novih klackalica i ljuljaški, Dijamant je mališanima poklonio i edukativnu predstavu “Dobro jutro Junior“ sa lavom Juniorom u glavnoj ulozi, koju su izveli glumci iz Novog Sada. Predstavu, koja na edukativan i zabavan način promoviše fer druženje i pravila lepog ponašanja, mališani su odgledali zajedno sa gradonačelnikom Miletom Mihajlovim. U cilju edukacije, ovu predstavu je do sada videlo više od 6.000 mališana u 50 obdaništa u  pet gradova u Srbiji, a svi mališani od Dijamanta su dobili kreativne knjižice i dečije mozgalice.

Povezana vest:  Beč: „Pametna kuhinja" smanjuje bacanje namirnica