trka_po_vodi_3

NIKE FREE TRČANJE PO VODI

Na bazenu Tašmajdan poznati i novinari takmičili u hodanju po vodi

U okviru Nike Free Running kampanje, Delta Sport organizovao je trku poznatih i novinara na bazenu Tašmajdan. Marija Veljković, voditeljka RTS-a i odbojkaš Edin Škorić simulirali su trku po površini vode u vodenim loptama i na neuobičajen, letnji način promovisali kolekciju Nike Free patika napravljenih prema vrhunskoj tehnologiji. Nakon trke poznatih, priliku da se okušaju u trci na površini vode imali su i predstavnici medija.

Povezana vest:  Zvezde nazdravljale u ime humanosti

trka_po_vodi_2

Nike Free je inovativna kolekcija napravljena prema vrhunskoj tehnologiji namenjena svima koji žele da unaprede svoja sportska dostignuća. Patike iz Nike Free kolekcije pružaju osećaj slobode, udobnosti i lakoće pokreta tokom sportskih aktivnosti , što su osnovne karakteristike opreme iz Nike-jeve radionice, a učesnicu ove neobične trke danas su imali prilike da su u to uvere.

Povezana vest:  Džastin Timberlejk u reklami za ženski parfem Živanšija

Pored udobnosti i kvaliteta, Nike Free kolekciju odlikuje i izuzetan dizajn. Modeli su veoma neobični i moderni.Svi koji vode računa o svom zdravlju i izgledu, prate svetske trendove i koji žele bolje, modele iz Nike Free kolekcije mogu pronaći u svim Nike prodavnicama širom Srbije.