volvo_popustSpecijalne letnje cene za ograničenu količinu vrhunskih automobila – Volvo S60 i V60 sa deset odsto popusta

Uz moto da je niža cena najbolje letnje „osveženje“, ovlašćeni uvoznik Volvo automobila, beogradski Grand Motors, uspeo je da u dogovoru s principalom, specijalno za kupce u Srbiji, snizi cenu za ograničenu količinu limuzine s kupe izgledom i sportskim performansama – Volvo S60 i za njenu karavansku verziju V60. Ovi vrhunski, sve traženiji Volvo automobili, trenutno su jeftiniji za 10 odsto.

Povezana vest:  Jedinstvenom formulom OMV MaxxMotion goriva do čistog i efikasnog motora

-Ponuda važi samo za ograničenu količinu vozila, pa zainteresovanima za ovaj model preporučujemo da požure – kaže direktor prodaje Volvo vozila u Grand Motorsu, Milan Arsić.

-U širem okruženju sada nema povoljnije cene za Volvo S60 sa dizel motorom od 163 KS, Kinetic paketom opreme, koji se nudi za 29.900 evra, u dinarskoj protivvrednosti (sa carinom, transportnim troškovima i PDV-om). Isto važi i za V60, sa dizel motorom od 163 KS, ali sa automatskim G-tronic menjačem, takođe s Kinetic paketom opreme, koji se sada nudi sa cenom već od 31.500 evra. Onima koji su rešili da baš ovog leta kupe novi automobil preporučujem da pre konačne odluke posete naš prodajni salon na Novom Beogradu i probaju Volvo S60. Posle prvih kilometara u ovom automobilu odluka će im biti mnogo lakša – savetuje gospodin Arsić.

Povezana vest:  Jedan at i tuce jahača