laguna_akcija_1

Više od 50 sugrađano dalo je krv u zajedničkoj akciji Lagune i Instituta za transfuziju krvi Srbije

Na Trgu Republike sinoć je ispred transfuziološkog autobusa napravljen veliki red u kojem su stajali svi oni koji su došli da dobrovoljno daju krv.

U saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, Laguna je povodom objavljivanja četvrte knjige „Obećanje krvi“ iz serijala „Vampirska akademija“, organizovala ovu humanitarnu akciju u kojoj je učestvovalo više od 70 sugrađana. Svakome od njih Laguna je u znak zahvalnosti dala specijalno dizajniranu zahvalnicu i karticu sa popustom za kupovinu četvrte knjige iz serijala, dok su dobrovoljni davaoci na poklon mogli da biraju jednu od prve tri objavljene knjige.

Povezana vest:  Loyalty club Ada Malla u užem izboru za Evropsku nagradu

laguna_akcijaDejan Papić, direktor Lagune, tom prilikom je primio Zahvalnicu koju mu je uručila Ivana Rodić, šef Odseka za motivaciju i organizaciju dobrovoljnih davalaca Instituta za transfuziju krvi Srbije.

Rišel Mid, autorka serijala, jedna je od najprodavanijih spisateljica na svetu, a „Vampirska akademija“ je New York Timesov bestseler serijal.

„Vampirska akademija“ sadrži šest knjiga. Laguna će objaviti sve knjige iz serijala, a do sada su izašle „Vampirska akademija“, „Promrzlina“, „Poljubac senke“ i „Obećanje krvi“.

Povezana vest:  Ivana Maksimović o streljaštvu, trening rutini, modi i porodičnom životu